Billetter

Køb billetter her: billetter.ab-fodbold.dk


Nedenfor ser du trin for trin hvordan du nemt køber billetter via Billettos billetsystem.


Trin 1
Gå ind på billetter.ab-fodbold.dk

Find den kamp, som du vil købe billetter til. Billetpriser og -typer står på sidens højre side, hvor du kan tjekke prisen på forhånd. Klik på "Find billetter" for at begynde dit køb.

Asd

Trin 2
Vælg tribune/afsnit på oversigtskortet
Asas

Trin 3
Vælg det antal billetter du skal bruge udfra den billetkategori, som stemmer overens med vedkommende der skal have billetten.

Assasa


Trin 4

For at gennemføre købet skal du logge ind på din Billetto-konto eller registrere dig på Billetto. En Billetto-konto gør det lettere for dig at holde styr på de events du har billetter til. Du kan registrere dig med din e-mailadresse eller din Facebook-profil.

Billetto3

Trin 5
Gennemfør købet ved at indtaste dine kortoplysninger på Billettos krypterede betalingsside, og klik derefter på knappen "Gennemfør betaling". Få øjeblikke senere vil du modtage en bekræftelsesmail med dine ordreoplysninger.

Billetto4
En billet (i PDF-format), som du kan udskrive eller blot have på mobilen, er vedhæftet bekræftelsesmailen. Hvis du har købt flere billetter, vil de stå på hver sin side i samme PDF-dokument.

Hvis ikke du har mulighed for at udskrive billetterne, så kan du blot fremvise mobilen i indgangen. Så er du er sikker på, at du kommer nemt og hurtigt ind.

Du kan med stor fordel downloade Billeto's App, og så har du alle billetter liggende under 'Mine billetter' i App'en.

Ved spørgsmål kontakt billetansvarlig, Casper Jensen, på cj@ab-fodbold.dk eller mobil 60 39 99 02.