PartnerFokus: Din Digitale Vicevært

I denne uge har vi fokus på AB partneren Din Digitale Vicevært som siden 1996 har ydet IT-service og support for private og erhverv i København og omegn.

”Mit navn er Villy Feltmann, og jeg yder IT-Support for private og erhverv i hovedstadsområdet. Med 20 års erfaring som freelance IT-supporter møder jeg kunden i øjenhøjde hvor det er vigtigt for mig at tale om IT problemstillingerne på forståeligt dansk, for altid at yde en grundig service. Jeg stræber efter at gøre IT nemt og forståeligt for kunden.”

Din Digitale Vicevært er blandt andet stødt på en række fordele ved at være AB partner.

”Indtil videre har partnerskabet givet os en række fordele. Jeg har mødt en ny samarbejdspartner, og det er også blevet til direkte ordrer. Det er altid dejligt når der falder noget af, og man kan få lov til at vise hvad man kan. På den måde er det også nemmere at blive anbefalet til netværkets netværk.”

Din Digitale Vicevært lægger vægt på at være fleksibel, personlig og grundig. En grundig IT-support kan potentielt spare dig eller din virksomhed for penge. Ved at afklare dine behov og ressourcer kan du få en IT-løsning, der ikke koster for meget eller yder for lidt.

”Vi er åben for nye relationer, og ser frem til at lære flere spændende mennesker at kende i ABs partnernetværk.”

Hvis du skal bruge IT-support til din virksomhed, er Din Digitale Vicevært den ideelle samarbejdspartner. De kan hjælpe med de fleste supportopgaver for virksomheder i alle størrelser, såsom installation og vedligeholdelse af software og hardware.

Din Digitale Vicevært yder også rådgivning ved indkøb af it-udstyr, som computere, printere, skærme og netværk. De kan kort sagt være din virksomheds eksterne IT-afdeling.

”Vi er partner i AB for at udvide vores netværk.”
- Villy Feltmann, indehaver af Din Digitale Vicvært  

 Din Digitale Vicevært Villy