PartnerFokus: Addmore Communications

Dette er den 2. udgave af ABs nye tiltag partnerfokus, hvor vi i denne uge vil kigge nærmere på AB-partneren Addmore Communications. 

AddMore Communications er et kreativt bureau med speciale i international marketing, kommunikation og grafisk design. Hos AddMore Communications udvikles og kombineres klare brandstrategier, kreativ content og friske idéer, for at skabe gode resultater for kunder i ind- og udland - både B2B og B2C.

AddMore Communications arbejder med alle markedsføringens discipliner. De arbejder blandt andet med strategi- og kampagneudvikling, hjemmesider og socialemedier, E-mail marketing, videoer/3D-animationer og meget mere!

”Vi er med i ABs partnernetværk for at udvide vores netværk, og møde nye virksomheder i et spændende geografisk område. Derudover kan vi godt lide AB som klub, og synes, at det er vigtigt at støtte op.”

Udover forretningperspektivet og fordelene ved at være partner, så har Addmore Communications også håb for ABs tilgang til sporten.

”Rent sportsligt er det et interessant projekt at støtte op om. AB har et stort fokus på at udvikle deres egne talenter, og vi håber virkelig på, at klubben vil opnå sportslig succes med denne tilgang.” 

På trods af en "lav alder" i partnernetværket, er Addmore Communications positive overfor at være en del af AB.

”Vi er en relativ ny partner i AB, og indtil videre har vi haft nogle interessante møder og samtaler på kryds og tværs i netværket. Der har været interessante oplæg til de forskellige netværksmøder, og vi ser frem til nye og gode oplevelser i AB.”
- Fortæller Niklas Bo Andersen, Communications Director - Addmore Communications

Se nogle af Addmore Communications case-opgaver, få mere information, og læs de seneste nyheder på www.addmore.dk
Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til AddMore på tlf. 33 93 35 50, 
skrive på mail: info@addmore.dk, eller kigge forbi på Peter Lunds Vej 1, 2. sal, i Lyngby.

 Addmore Partnerfokus