PartnerFokus: MassageKompagniet

MassageKompagniet er en af vore aktive partnere, og i denne uge sætter vi fokus på den dygtige virksomhed.

- Vi er partner i AB for at udvide vores netværk og samtidig være associeret med en anerkendt sportsklub, som er relevant for vores kernekompetence, fortæller direktør Jaleel Hamid.

MassageKompagniet tilbyder mange forskellige former for massage og er særligt kendte for deres succes, som specialister inden for smertelindrende behandlinger ved brug af dybdegående fysiurgisk sportsmassage. Der tilbydes også større rum, hvor der er plads to eller tre personer ad gangen, således at man som venner eller par kan få behandling samtidig.

- AB repræsenterer fællesskab, og det vil vi gerne tage aktiv del i. Vi ønsker at skabe synlighed og troværdighed, og måske en vej ind til firmamassage-segmentet. Vi gør en forskel, ellers tager vi ikke imod betaling næste gang.

Alle massørerne er professionelt uddannet og har overbygget med kurser og specialer inden for forskellige massageteknikker med særlig fokus på smertelindring. Derudover gives der råd omkring øvelser til når skaden er sket, men også omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

Som noget helt eksklusivt tilbyder MassageKompagniet alle AB’er 10 % i rabat på alle behandlinger. Tast blot ’AB’ i kommentarfeltet på din bestilling og nyd godt af rabatten.

Støt MassageKompagniet, de støtter AB.