PartnerFokus: Gallakørsel.dk

I denne udgave af PartnerFokus bliver der rettet fokus på en af ABs festlige partnere. Gallakørsel.dk råder over Danmarks absolut mest opsigtsvækkende og sublime vognpark. Almindelige limousiner, store limousiner, kæmpe brandbiler, barbusser, militær lastbiler og meget andet. Uanset hvilken form for kørsel du måtte have brug for, burde de have det rigtige køretøj til lige netop din opgave. Gallakørsel.dk kører i hele Danmark, og kører ALLE DAGE (undtagen juleaften og nytårsaften).

- Jeg er født og opvokset i nærområdet. Da jeg var en lille dreng, kunne jeg gå til og fra stadion. AB har altid været klubben, som jeg har fulgt hele vejen. Både i medgang og i modgang. Derfor er det også naturligt at støtte op.

- Gallakørsel.dk tilbyder desuden Danmarks største og eneste åbne barbus. Barbussen er en unik barbus, hvor de 4 bagerste metre er åbne. Man må bl.a. gerne ryge, da den er under åben himmel. Der er dog mulighed for gennemsigtig tildækning, hvis vejrforholdene ikke tillader en åben barbus.

- Det er nærliggende at have reklameskilte opsat på Gladsaxe stadion. Det giver synlighed og øger kendskabsgraden til Gallakørsel.dk. Til foråret skal der arrangeres away ture i en af mine barbusser for fansene. Det bliver helt sikkert en fest.

- Vores køretøjer til gallakørsel og eksamenskørsel består bl.a. af to store New Yorker Brandbiler, som har et stort indbygget musikanlæg samt sofagrupper. Disse brandbiler er ideelle til eksamenskørsel eller gallakørsel samt til polterabend, hvor en fed transport er en prioritet.
Gaaaala
Gallakørsel.dk har priser fra 3.000 kr. Kontakt Bo Arleth og tag en uforpligtende snak om mulighederne ved dit næste arrangement.