PartnerFokus: Circle K

Så er PartnerFokus tilbage med et nyt unikt indsigt i en af vores partnere. I denne uge har vi fokus på AB partneren Circle K.

Circle K tilbyder Danmarks største stationsnetværk med ca. 480 stationer fordelt over hele landet. Hertil er ca. 18.000 stationer i Europa til rådighed via samarbejdspartnere.

Circle K er en førende skandinavisk leverandør af brændstof til transport med over 100 års virke i regionen.I Danmark leverer Circle K en femtedel af Danmarks samlede olieforbrug til transport, industri og opvarmning

Circle K er begejstrede for den passion der er i ABs partnernetværk.

”I ABs partnernetværk hersker der en anden form for passion, end hvad man typisk oplever i et erhvervsnetværk. Vi bliver altid taget rigtig godt i mod, og som udgangspunkt er man der for klubbens skyld, og det kan jeg godt lide.” 

Som AB partner kan du opnå attraktive rabatter på benzin og diesel, såvel som på ’kør-videre-produkter’ og bilvask, samt på fyringsolie leveret til hjemmetank. 

”Vi har haft samtaler på kryds og tværs, og det har givet os en masse nye kunder. Derudover har det givet os muligheden for at supportere eksisterende kunder, og det har vist sig at være en god løsning for Circle K at være en del af AB.”
– Peer Bjergskov, Senior Regional Sales Manager – Circle K

 Cricle K (1)