MASCOT Workwear forlænger hovedsponsorat

Akademisk Boldklub Gladsaxe og MASCOT Workwear er blevet enige om, at forlænge samarbejdet og således vil MASCOT-logoet fortsat pryde spillertrøjerne.

Michael Grosbøl, ejer og administrerende direktør for MASCOT, ser frem til det fortsatte samarbejde
- Selvom det nu hedder 2. Division for AB, så har klubben nogle solide rødder og traditioner, som vi ser en stærk synergi i med vores egne værdier. AB’s netværksstrategi er noget som vi gerne vil være en del af, da AB virkelig arbejder med det, og giver noget tilbage. Samtidig har AB nogle visioner omkring det at udvikle talenter fra egne rækker, som tiltaler os, og som vi kan identificere os med. Fodbold er efterhånden en del af vores DNA, og derfor glæder det os også at vi kan fortsætte samarbejdet med AB.

Peter Rasmussen, Administrerende direktør i AB, er stolt over den nye aftale
- Både på og uden for banen er kontinuitet vigtigt, og derfor glæder det os også, at MASCOT fortsætter som hovedsponsor. Udover genkendelsesværdien i MASCOT-logoet på vores trøje, så er det også et internationalt brand i sig selv, som vi nu fortsat bærer. Uanset hvilken række vi spiller i, så er netværksdelen af vores forretning af højeste prioritet, og en essentiel del af vores eksistensgrundlag. Derfor betyder det også meget for os,  at MASCOT kan se både sportslige og kommercielle muligheder ved at forblive hovedsponsor i klubben.