MassageKompagniet

Så er der en ny AB Partner i netværket. Vi byder velkommen til MassageKompagniet i København!

Danmarks største fysiurgiske massageklinik, MassageKompagniet, tilbyder mange forskellige former for massage og er særlig kendte for deres succes, som specialister inden for smertelindrende behandlinger ved brug af dybdegående fysiurgisk sportsmassage – der kan være tale om sportsskader eller spændinger grundet arbejdsstillinger i længere tid, som skaber behovet for smertelindring i led og muskulatur. Der bliver lyttet til dine behov og en skræddersyet behandling udføres, med fokus på at hjælpe dig af med spændingerne.

Der tilbydes også større rum, hvor der er plads til to eller tre personer ad gangen, således at man som venner eller par kan få behandling samtidigt og i samme lokale. - Eller skulle man ønske en helt unik polterabend, tilbydes også dette og der gøres gerne en indsats for at gøre dagen til en ekstra god oplevelse.

Alle massørerne er professionelt uddannet og har oftest overbygget med kurser og specialer indenfor forskellige massageteknikker, med særlig fokus på smertelindring. Derudover gives der råd om øvelser til når skaden er sket, men også omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

Velkommen i klubben!