Bauhaus

BAUHAUS er helt ny på banen som sponsor i AB og i Gladsaxe.

Et fuldt udbygget center med alt indenfor haveanlæg og ”Gør det selv”. Ideen bag BAUHAUS’ primære koncept er at samle en række forskellige specialbyggeforretninger under et tag. BAUHAUS har eksisteret på det danske marked siden 1988, og er nu kommet tæt på alle i og omkring Gladsaxe. Virksomheden har efter etableringen i Danmark oplevet en stærk fremgang og har i dag en solid plads på det danske marked med 18 varehuse.

I 1960 introducerede BAUHAUS et helt nyt koncept, som gik ud på at samle ”alt-under-et-tag”, da man åbnede det første varehus i Mannheim i Tyskland. Før dette koncept blev introduceret, måtte håndværkere og ”gør-det-selv-folk” tage rundt til forskellige specialbutikker for at anskaffe værktøj samt materialer til hus og have. Det lavede BAUHAUS om på, og det blev nu muligt at finde planter, værktøj, maling osv. under et tag – hvilket viste sig at være et helt unikt koncept.

BAUHAUS’ varehuse råder typisk over et varesortiment med mere end 120.000 varenumre. BAUHAUS tilbyder et bredt varesortiment inden for værktøj, malervarer, belysning/el-artikler, isenkram, VVS, fliser, opbevaringsløsninger, gulvbelægning, træ og bygningsartikler samt et stort udvalg af inden- og udendørs planter og haveartikler.

 

  • Adresse:Turbinevej 4
  • Postnr / by: Søborg
  • Telefon:
  • Url: