Velkommen A/S

Grøn el

Certificeret grøn el fra danske vindmøller og norske vandkraftværker.

Danmarks bedste kundeservice

Hvis vi selv skal sige det. Ring og snak med os, hvis du vil opleve det selv.

0 kr. i abonnement

Det koster ikke noget i abonnement – og oprettelsen er selvfølgelig gratis. Det mener vi er nemmest.

Danmarks bedste kundeservice

Hvis vi selv skal sige det. Ring og snak med os, hvis du vil opleve det selv.

Velkommen til grøn el

Med Velkommen har vi skabt et elselskab, som vi gerne selv vil være kunde i. Vores mål er at gøre tilværelsen simplere, billigere og grønnere for alle. Selvom meget af vores forretning drejer sig om tal og teknik, handler Velkommen om mennesker – og mennesker kræver tid og nærvær. Kort sagt at føle sig velkommen. Deraf navnet.

Hos Velkommen får du den samme grønne strøm som hos mange andre el-selskaber – til gengæld betaler du 0 kr. i abonnement. Det betyder mærkbare besparelser – både på kort og langt sigt. Vi skriver og taler i et sprog, der er til at forstå. Det gælder både når vi taler i telefon sammen, og når vi sender dig regninger. Ingen sort snak, kun grønne gevinster.

Vores grønne strøm
Al vores strøm kommer fra grønne energikilder. Det meste kommer fra danske vindmøller, resten fra norske vandkraftværker. Vi indkøber fra begge kilder for at holde prisen nede, og fordi det – tro det eller ej – ikke blæser så meget herhjemme. Du kan læse mere om vores grønne el lige herunder.

Priser der er til at forstå

Ingen “smarte” produkter eller uigennemskuelige prissammensætninger.

Billigere end markedet

Vores priser har de sidste 12 måneder ligget under markedsgennemsnittet. Nogle elselskaber sætter skyhøje priser og har skjulte abonnementsbindinger – hos os taler vi lige ud af posen – og ønsker hverken, at du som vores elkunde skal føle sig snydt, eller betale unfair priser for el. Vi tilbyder blot grøn strøm til billige priser kombineret med kvalitetsorienteret kundeservice. Læs mere om vores elpriser lige herunder.

Forstå din elregning

Har du svært ved at finde rundt i elregningens mange poster? – Det kan vi godt forstå! Du skal nemlig betale til 3 forskellige aktører i en elregning, henholdsvis staten, dit netselskab og din eludbyder. Staten kræver afgifter og moms, du skal betale penge til dit netselskab, som er dem, der ejer de kabler, der transporterer strømmen ud til dit hjem – og derudover skal du betale penge til din eludbyder. Prisen på el er sammensat af en række forskellige faktorer, og de fleste af disse er uden indflydelse af din eludbyder. For at få et yderligere indblik i elregningen, kan du læse meget mere ved at klikke herunder.

Få et gratis pristjek

Med vores prisberegner behøver du ikke selv sidde med lommeregneren og de store regneark. Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig, ved at estimere dit forbrug og din forventede besparelse ved at skifte til Velkommen.

Det er nemt at skifte

Det kræver faktisk mindre at skifte elselskab, end det gør at skifte mobilabonnement.

Tilmeld dig online

Tilmeldingen tager ca. 2 minutter.

Vi klarer resten

Vi opsiger din gamle aftale og klarer alt i forbindelse med dit skifte.

Nyd en grøn elaftale

Du overgår nu til el fra Velkommen – selvfølgelig uden afbrydelser!

Flytning gjort nemt? – Velkommen til

Uanset om du skal flytte ind på en ny adresse eller ikke skal flytte lige nu, så har vi gjort det nemt for dig.

Skal du flytte ind?

Når du flytter adresse skal du huske at tilmelde dig en elaftale – det har vi forsøgt at gøre så nemt som overhovedet muligt for dig.

Vi flytter automatisk din aftale med, når du flytter adresse

Slip for bøvl og stress når du skal flytte adresse. Med vores “Flyt Med” koncept skal du ikke længere huske at afmelde og tilmelde igen. Vi har gjort det nemt for dig, ved at flytte din elaftale med, når du skal flytte ind på din nye adresse – og når du skal flytte ud igen.

  • Adresse:Lyngby Torv 1, 2tv
  • Postnr / by:2800 Kongens Lyngby
  • Telefon:30410083
  • Url:www.velkommen.dk