MR Tagdækning

Hos MR-Tagdækning kan vi tilbyde dig sikker solid tagdækning professionelt fremført, med de bedste og mest pålidelige materialer på markedet.

 

MR-Tagdækning – din foretrukne tagdæknings specialist

 

Vi er et tagfirma med mange års erfaring på markedet og vi tilbyder opgaver inden for al traditionelt tagarbejde, renovering med mere. Vi er top professionelle og har stort fokus på kvalitet og ikke mindst på god kundeservice.

Vi ved at gode kunderelationer er vejen til et succesfuldt samarbejde, når der skal laves større løsning som inden for tagdækning. Vi vejleder dig i den bedste tagløsning for dig og dit hus, hvilke muligheder du har og hvilke materialer der bør benyttes. Forinden vi påbegynder vores arbejde hos dig, lægger vi en arbejdsplan for opgaven fra start til slut, så du selv kan følge med undervejs i processen.

 

Tagdækning på Sjælland

 

Vi kører på hele Vestsjælland og i hele Storkøbenhavn og kan tilbyde:

 

Tagpap

•Tagisolering

•Sedum tag

•Membraner

•Tagrender

•Blikkenslagerarbejde

 

Professionel tagdækning

 

Der er mange muligheder på markedet når man eksempelvis skal have et nyt tag. Det er defor afgørende, at du vælger at benytte en samarbejdspartner med stor ekspertise. Når du vælger at få en tagløsning hos os i MR-Tagdækning er du altid i sikre hænder. Vi kan vores håndværk, men vi søger alligevel konstant at forfine vores teknikker og forbedre vores kompetencer.

 

Rockwool og Icopal Plus

 

Vi har et solidt samarbejde med både Rockwool og Icopal Plus, som er vores primære leverandører til blandt andet isolering og tagpap. I forlængelse af vores samarbejde med Icopal Plus er vi stolte af, at kunne tilbyde dig Icopal Plus garanti, som du kan læse nærmere om her på deres hjemmeside.

 

Inta

 

Vi er medlem af Inta, som er danmarks største sammenslutning af professionelle

tagdækningsentreprenører der udfører kvalitets tagdækning.

 

Kontakt os

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 20640477 eller du kan skrive til os via vores kontaktformular her på vores hjemmeside. Vi glæder os til at tage imod din henvendelse.