Malerfirmaet Petersen & Andersen

Malerfirmaet Petersen & Andersen A/S er grundlagt anno 1896 og har den nødvendige håndværksmæssige viden og kapacitet til at hjælpe med at få løst Deres maleropgaver.

Malerfirmaet Petersen & Andersen A/S tilbyder assistance fra valg af farver til endelig udførelse - uanset opgavens størrelse.

Vi er medlem af Danske Malermestre og dermed er du sikret garanti I hvert et penselstrøg.

Malerfirmaet Petersen & Andersen A/S har domicil i Søborg og er den del af P&A koncernen der omfatter 5 malervirksomheder.

Malerfirmaet Petersen & Andersen A/S beskæftiger i dag 85 malersvende samt 10 malerlærlinge, 4 malermestre og 1 chauffør samt 2 piger I administrationen.

Service & Garanti:
15 servicevogne sørger for at Malerfirmaet Petersen & Andersen A/S kan servicere sine kunder over hele Sjælland. Malerfirmaet Petersen & Andersen A/S er medlem af Danske Malermestre og dermed omfattet af den garantiordning, som er fælles for medlemmer af Danske Malermestre.

Målsætning:
Vores klare målsætning er at udføre kvalitetsarbejde med højt serviceniveau, et mål vi forsøger at efterleve I såvel fremtoning som adfærd. De kan selv erfare det, ved at aftale et besøg med en af vores dygtige fagfolk, som har ansvaret for at alle opgaver løses korrekt og I fuldt omfang - hver gang.

Kvalitetssikring & miljø:
Malerfirmaet Petersen & Andersen A/S kvalitetssikring følger retningslinjerne fra Danske Malermestre, vi fremsender gerne vores Kvalitet-og miljømappe, hvis De måtte ønske det. Vores leverandører garanterer med dokumentation, at produkterne overholder de krav, som der stilles til miljørigtige produkter i dag.