Hagelund + Jensen Byg

Selskabet er stiftet i år 2007 af Peter Hagelund og René Jensen.

Vi er et tømrer- og snedker firma med hjemsted i Søborg, vores arbejdsområde er i det Nordsjællandske samt i Københavnsområdet.René Jensen som er tømrer og byggeteknikker uddannet og han har været i branchen i mere end 20 år.

Firmaets primære opgaver består i at udføre hoved- og totalentrepriser med egenproduktion på tømrer og snedker arbejdet, kunderne er erhvervsvirksomheder, arkitekt samt ingeniør firmaer, development selskaber, forsikrings selskaber samt enkeltpersoner med nære relationer til byggeriet.

Vores speciale er:

- Tagboliger etableret på tørrelofter i etage ejendomme

herudover udfører vi også:

- om- og tilbygninger
- facade renoveringer
- renoveringer af ejendomme
- terræn tømrer arbejder på gårdsaneringerne i karreerne i København.

Selskabet faste medarbejderstab består typisk af 6-8 tømrer uddannede og pålidelige medarbejdere men vi anvender også underentreprenører som supplement på vores fagentrepriser.

Selskabet anvender en begrænset stab af underentreprenører på de øvrige entrepriser ved udførelse af vores hoved og totalentrepriser hvilket betyder at vi i dag er i stand til at leverer bedre byggerier fordi vi i årenes løb har fået skilt ”fårene fra bukkene”, vores underentreprenører er folk med mange års branche kendskab samt stolthed for de opgaver som de tildeles, de tekniske fag har nødvendige autorisationer og vi er medlemmer af Danske entreprenører / BYG´s garantiordning.

Vores målsætning er:

- at gennemfører vores entrepriser til fornuftige priser
- at gennemfører byggearbejderne i en god kvalitet
- at vi overholder aftaler
- at vi holder bygherre orienteret i tæt dialog under byggeprocessen
- at vi afleverer byggerierne til aftalt tid.

Dette har endnu kunne lade sig gøre ved grundighed og rette omhu.

Med venlig hilsen

René Jensen & Peter Hagelund