BNI Danmark ApS

BNI - Business Network International

BNI - en ny markedsplads
Den mest almindelige måde af skabe nye forretninger på er gennem personlige forbindelser, men ingen af os har ubegrænsede forbindelser, og det at skaffe nye er ikke noget man gør på en nat. Det er her, at BNI er en uvurderlig hjælp. BNI har et struktureret program som tilbyder dig at øge antallet af forretningsforbindelser væsentligt gennem personlige netværk.

Gi' og få
Som medlem af BNI deltager du i en gruppe på op til 40 medlemmer som holder møde hver uge. At være aktiv i BNI er som at have op til 40 "sælgere" som arbejder for dig. Alle kender dig personligt og kan anbefale dig til forretningsforbindelser og andre. Hvis du søger en indgang til en bestemt virksomhed er der god chance for, at nogen i gruppen kan hjælpe dig. Princippet er enkelt; Gi' og få. På engelsk hedder det "givers gain" og det betyder at jo flere referencer du giver til andre, desto flere kan du også regne med at få tilbage.

Effektive salgsmøder
Vores møder er ikke bare almindelige sociale "breakfast meetings". Alle deltager aktivt, og vi følger en nøje fastlagt agenda i løbet af de halvanden time mødet varer. Meningen er at udnytte tiden så effektivt som muligt og uden at lægge beslag på den almindelige arbejdstid. Gruppen mødes en gang om ugen mellem 7.00 og 8.30. Man har det ganske vist hyggeligt på møderne og stemningen er god, men der er aldrig nogen fare for at det sociale tager over.  Alle møder har et bestemt formål - at skabe forretning gennem personlige anbefalinger.

Ingen konkurrence
For at du skal få så meget som muligt ud af dit medlemskab af BNI, kan der kun være en repræsentant for hver branchekategori i hver gruppe. Efter at man har søgt om medlemskab, træffer gruppens medlemskomité beslutning om der foreligger en konkurrencesituation i forholdet til et andet medlem. BNI byder alle virksomheder velkommen, der ønsker at øge sine forretningsmugligheder gennem personlige referencer.

Brancher som lykkedes godt i BNI er bl.a. revisorer, trykkerier, advokater, reklamebureauer, fotografer, forsikringsselskaber, ejendomsadministratorer, banker, vikarbureauer, telekommunikation, kontorindretning, blomsterhandlere, IT-konsulenter, rengøringsselskaber, HR-virksomheder, kontorforsyning, elinstallatører, B-2-B handelsvirksomheder etc., men fremstillingsvirksomheder skaber også gode resultater.

Aktivt medlemskab
Som medlem af BNI kan du deltage på forskellige måder. Først og fremmest ved at tage referencer med til en eller flere i gruppen, men også ved at invitere gæster med til møderne. Du vil opdage hvordan dine forretningsforbindelser værdsætter at møde din BNI-gruppe. Som aktivt medlem vil du også deltage i vores seminarer og andre uddannelser og du vil også påtage dig tillidsopgaver som f.eks. besøgsvært.

Hvad får jeg ud af at være med i BNI?
Rent økonomisk vil det variere afhængig af hvilken branche du tilhører.  For visse kan en ny opgave være hundretusinder kroner værd, mens f.eks. en blomsterhandler som sælger for mindre beløb til gengæld får mange opgaver.  Alle grupper fører statistik over antal af referencerkort som uddeles. I en stor gruppe er det ikke ualmindeligt at der uddeles 50-60 referencer på hvert møde. Udover øget omsætning, mener mange også at man får en effektiv træning i salg og personlig fremtræden. Du lærer også om relationsmarkedsføring og får et godt indblik i op til 40 andre brancher.

Hvordan går jeg videre?
Den bedste måde at forstå BNI-konceptet på er ved at deltage i et møde som besøgende, det koster ikke noget (du betaler kun for din morgenmad).  Du får lejlighed til at præsentere dig for gruppen med navn og firma samt mulighed for at netværke før og efter mødet (husk at medbringe rigeligt med visitkort!).

Yderligere informationer på tlf. 41 12 11 24

Med venlig hilsen
René Bruun
BNI Danmark ApS

  • Adresse:Gammel Køge Landevej 57
  • Postnr / by:2500 Valby
  • Telefon:70 25 15 55
  • Url:www.bni.as