Zederkop

Vores glarmester kan hjælpe dig med de fleste opgaver – små som store. Mangler du en ny bruseniche, glashylder, spejle eller glas til dit drivhus? Så kan vores glarmester hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring med fremstilling, levering og montering af glas- og alufacader. Sammen med Schüco sikrer vi  dig en holdbar og professionel løsning.

Zederkop Træ er en tømrer- og snedkerafdeling i Valby med masser af erfaring i bagagen. Vores tømrer leverer – ligesom resten af Zederkop-familien – løsninger af højeste kvalitet.

Zederkop Glas, Træ & Facader er en højt specialiseret glarmester- og tømrervirksomhed. Vores løsninger bliver udført og leveret i den bedst tænkelige kvalitet af vores topkvalificerede team. Vi bor i Valby og har en lille afdeling i Tølløse, men vi varetager selvfølgelig opgaver i hele landet. Vi servicerer en bred kundeskare: lige fra privatkunder, der skal have skiftet et enkelt vindue til erhverskunder, der skal have leveret en glasfacade eller have udført en større tømreropgave.

Zederkop forhandler, producerer og montererer alu facader, døre og vinduer med Schüco profiler i høj tysk kvalitet. Produkterne fremtræder enkle og stilrene, men er teknisk avancerede og fri for vedligeholdelse.

Zederkop er forhandler af Lumon, som producerer altan- og terrassesystemer i glas i finsk kvalitet. Systemerne er både velegnet til inddækning, overdækning og afskærmning, såvel ved nybyggeri som renovering af ældre bygninger.

  • Adresse:Høffdingsvej 16
  • Postnr / by:2500 Valby
  • Telefon:21 65 69 55
  • Url:www.zederkop.dk