VIP Security

VIP - mange års erfaring samlet på et sted.

VIP Security & Services har mange års erfaring inden for sikkerhedsbranchen Vi håndterer såvel store som små installationer, og sætter en stor ære i at udføre opgaven til kundens fulde tilfredshed. VIP Security & Services lytter til kundens behov og ønsker hvor efter vi udarbejder og leverer den komplette sikringsløsning for firmaet og i privaten. VIP Security & Service er en vigtig brik i netop dit valg af sikkerhedsløsning - derfor bør du vælge os som din sikringsleverandør.

Hvem er vi
VIP Security & Services er et mindre firma med stor erfaring og faglig viden indenfor sikkerhed og service. Vi har storkøbenhavn som vores primære arbejdsområde, men servicerer også virksomheder med filialer i hele Danmark.   

Stor erfaring
Virksomhedens fundament hentes fra den elektroniske verden og samlet set har vi mere end 20 års erfaring indenfor elektronik og sikkerhed med speciale indenfor totalløsninger.
Vi har endvidere mere end 10 års erfaring indenfor individuel rådgivning og undervisning i brugen af elektroniske sikkerhedssystemer. Der undervises stadig som freelance indenfor forskellige typer af sikringssystemer såsom tyverialarmsystemer, videoovervågning, perimetersikring, adgangskontrol, integrationer, m.m.

Kompetencerne er på plads
Manden bag VIP Security & Services har i knap 9 år været ansat som teknisk chef i en af nordens største security grossister, og har derved opnået et bredt fundament af teknisk kunnen indenfor alle typer elektroniske sikringsystemer. Alle medarbejdere ansat i VIP Security & Services har gennemgået kurser og er uddannede forsikringsgodkendte alarmteknikkere.

Naturligvis godkendt
VIP Security & Services er godkendt af forsikringsselskabernes organisation F&P (tidligere Skafor). VIP Security & Services samarbejder ligeledes med godkendt kontrolcentral og vagtselskab godkendt af de Danske forsikringsselskaber.

Vores motto: Better safe than sorry!