Solvation

Med 25 års erfaring i uddannelse og udvikling kommer jeg med en solid teoretisk og praktisk ballast i stort set alle aspekter af personlig og faglig udvikling – og alt det, der ligger indimellem.

Jeg har stiftet Solvation fordi jeg kan forandre, udfordre og skabe værdi for dig og din virksomhed. Og jeg har erfaringen og værktøjerne til at gøre det med.

Hos mig er du ikke endnu en kunde i rækken. Som konsulent kommer jeg med en professionel tilgang til de udfordringer, du står med og stræber efter en personlig og fortrolig relation, som sætter en endnu tykkere streg under min dedikation.

Jeg har en baggrund som skuespiller, lærer, chefkonsulent, selvstændig, coach, mentaltræner og direktør. Summen af disse erfaringer har givet mig et indgående kendskab til alle de udfordringer en virksomhed, en leder og en menig medarbejder måtte have. Og ikke mindst, hvordan man får bundet knuderne op ved hjælp af.

- Ledelsesudvikling
- Coaching/sparring
- Kommunikation
- Interim ledelse
- HR

Jeg er tidligere chefkonsulent og direktør i TACK, men er stadig eksternt tilknyttet som associeret seniorpartner. Det betyder, at baglandet er i orden, hvis der skulle være behov for større projekter, som kræver endnu flere ressourcer.

  • Adresse:Vadgårdsvej 134
  • Postnr / by:2860 Søborg
  • Telefon:22 50 92 98
  • Url:www.solvation.dk