Shape House

Shape House er din butik og showroom for bad & bolig – dit bad, dine drømme.

Shape House A/S rejse startede i 2014 og vi er en innovativ virksomhed i en rivende udvikling med et team, der har over 100 års samlet erfaringen indenfor bad & design og indretninger af badeværelser. Hos Shape House er vores mission, at du via professionel rådgivning og vejledning af vores konsulenter & fagfolk, er tryg fra drømmens start til det færdige badeværelse står klar. Den proces finder vi vigtig da badeværelset er det rum i huset du kan skræddersy helt unikt og sætte dit helt personlige præg på.

I vores 800 m2 showroom kan du drømme og lade dig inspirere til dit nye luksus badeværelse. Vi levere helhedsløsninger og har et hold af professionelle VVS installatører tilknyttet. 

Her kan du i smukke og æstetiske omgivelser indleve dig i vore mange forskellige luksus badeværelser fra alle de kendte aktører på markedet.

Vi har et stort udvalg af tilbehør til badeværelse fra alle de store og anerkendte mærker. Vi har alt lige fra håndvaske og toiletter til spabadekar og avancerede brusemiljøer, så du går heller ikke forgæves, hvis du er i startfasen, hvor du søger inspiration.

Vores erfarne og kompetente indretningskonsulenter står klar til at sparre og rådgive dig og med mange års badeværelseserfaring i bagagen, har de de allerbedste forudsætninger for at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed.

800 KVM MED TILBEHØR TIL BADEVÆRELSE

Besøg vores butik hverdag eller weekend, og lad dig inspirere til indretning af dit nye badeværelse. Vores butik med showroom ligger tæt ved København, og vi har åbent i almindelige butiksåbningstider. Vores åbningstider er mandag til fredag kl. 10.00 – 17.00 og lørdag kl. 10.00 – 14.00.

  • Adresse:Islevdalvej 94
  • Postnr / by:2610 Rødovre
  • Telefon:41 50 00 76
  • Url:www.shapehouse.dk