DM Polering

https://youtu.be/5wpIEyokrdI

 

Vores vision

DM POLERINGS VISION ER AT BLIVE DANMARKS BEDSTE OG BILLIGSTE LEVERANDØR INDENFOR VORES SERVICEYDELSER

DM Polering har adresse i Hvidovre og servicerer vores kunder med udgangspunkt fra kontoradressen Arnold Nielsens Boulevard 60, 2650 Hvidovre.

DM Polering har eksisteret siden 2010 og har oparbejdet en kundekreds på det meste af Sjælland og servicerer +8500 kunder, som bliver betjent af 15 medarbejdere med mange års erfaring indenfor deres fag.

DM Polering er en virksomhed, som lægger stor vægt på at give en både professionel og personlig service overfor vores kunder, hvoraf mange har haft samarbejde med DM-Polering igennem mange år.

DM Polering har kvalitet og service som første prioritet, selvom ydelsen tilbydes til markedets laveste priser.

DM Polering lægger stor vægt på, at alle medarbejdere har fokus på kvalitet og kundetilfredshed og alle medarbejdere er udvalgt – ikke bare for deres dygtighed og effektivitet som vinduespudsere, men også for deres fleksibilitet og evne til at yde kunderne den allerbedste service.

DM Polering tilbyder vinduespolering, terrasserens, tagrenderens, algebehandlinger og solcellerens, til såvel private kunder og erhvervsvirksomheder i København og omegn. Det geografiske område udvides dog til stadighed, da interessen for samarbejde med virksomheden øges dag for dag.

DM Polering har 20 års erfaring.

Set indefra lægges der stor vægt på medarbejdernes trivsel – der er en god stemning og man får indtryk af samvittighedsfuldhed overfor både medarbejdere og kunder. Dette fokus gør, at medarbejderne gerne går et ekstra skridt for den gode service og kvalitet såvel ude hos kunderne såvel som internt.

Læs mere om vores serviceydelser, hvor tilbud oplyses med det samme på vores smarte online prisberegner, nemt og bekvemt.

Få din pris her

 

  • Adresse:Arnold Nielsens Boulevard 60
  • Postnr / by:2650 Hvidovre
  • Telefon:39 965 964
  • Url:www.dm-polering.dk