DM Polering

Hvem er DM Polering?
DM Polering har adresse i Hvidovre og servicerer vores kunder med udgangspunkt, fra kontoradresse, Arnold Nielsens Boulevard 50, 2650 Hvidovre.

DM Polering har eksisteret siden 2010 og har oparbejdet en kundekreds på det meste af Sjælland og servicerer +5800 kunder, som bliver betjent af 10 medarbejdere, med mange års erfaring indenfor deres fag.

DM-Polering er en virksomhed, som lægger stor vægt på at give en både professionel og personlig service overfor vore kunder, hvoraf mange har haft samarbejde med DM-Polering igennem mange år.

Selv om DM-Polering har kvalitet og service som første prioritet, er vi meget konkurrencedygtige med vores priser.

DM-Polering lægger stor vægt på, at alle medarbejdere har fokus på kvalitet og kundetilfredshed og alle medarbejdere er udvalgt – ikke bare for deres dygtighed og effektivitet som vinduespudsere, men også for deres fleksibilitet og evne til at yde kunderne den allerbedste service.

DM-Polering tilbyder vinduespolering til såvel private kunder og erhvervsvirksomheder i København og omegn. Det geografiske område udvides dog til stadighed, da interessen for samarbejde med virksomheden øges dag for dag.

DM-Polering har 20 års erfaring.
Set indefra lægges der stor vægt på medarbejdernes trivsel – der er en god stemning og man får indtryk af samvittighedsfuldhed overfor både medarbejdere og kunder.
Dette fokus gør, at medarbejderne gerne går et ekstra skridt for den gode service og kvalitet såvel ude hos kunderne, såvel som internt.

  • Adresse:Arnold Nielsens Boulevard 60
  • Postnr / by:2650 Hvidovre
  • Telefon:39 965 964
  • Url:www.dm-polering.dk