At være partner i AB

AB A/S’ målsætning er at skabe positive og synlige resultater både på og uden for fodboldbanen. Vi vil altid knokle for at være de bedste – som fodboldhold og som forretnings -og samarbejdspartner. I AB hylder vi det kreative, fremadrettede og publikumsvenlige fodboldspil. Fordi vi tror på, at denne indstilling er vejen til succes på grønsværen, ved forhandlingsbordet og hos alle de mennesker, som har betydning for AB og vores fremtidige succes. 

I Akademisk Boldklub forsøger vi altid at være kreative, fremadrettede og offensive. Vores partnerprodukter er gennemsyrede af denne tankegang. Et partnerskab i Akademisk Boldklub er ikke kun ”en stak fribilletter og faste pladser i VIP loungen”. Et partnerskab i AB er en branding-værktøjskasse beregnet på at skabe positivt kendskab til virksomheden og dens produkter. Både eksternt blandt virksomhedens kunder og samarbejdspartnere, men i høj grad også internt blandt virksomhedens egne medarbejdere. 

Et partnerskab i AB er en effektiv og kreativ måde for virksomheden at opbygge og fastholde et godt image blandt kunder, forretningspartnere, medarbejdere og andre af betydning for virksomheden. 

Via vores sponsorkoncept vil I blive tilbudt en særdeles effektiv eksponering, og bliver en del af et stort og aktivt netværk. AB har stor bevågenhed fra medierne, og der er stor brandingmæssig værdi i at blive stillet i forbindelse med klubben og vores mangeårige historie. Tøj, events, reklamebander, aktivering, kampprogram, aviser og en meget velbesøgt hjemmeside er kun nogle få eksempler på Jeres eksponeringsmuligheder.

Vi hjælper vores partnere med at tilpasse og implementere vores produkt, så det i hvert enkelt tilfælde skaber størst mulig værdi for virksomheden. Vi samarbejder med vores partnere om at integrere pakken i deres forretningsplaner, så aktiviteterne er med til at opfylde virksomhedernes mål.

Kontakt os for en uforpligtende snak, om mulighederne i AB på tlf.: 39 69 23 45.

Med venlig hilsen

Akademisk Boldklub Gladsaxe