U19 vandt 1-0 over B.93

I weekenden spillede ABs U19 hold selvfølgelig også. En kamp som udefra godt kunne se svær ud for de unge akademikere, som fik to røde kort i sidste kamp og derfor måtte undvære to spillere. En svær situation da holdet i forvejen er skades ramt.
Dog klarede holdet som måtte trække nogle U17 spillere med op det rigtig flot, og sejrede endda også.

Patrick Birch Braune om kampen.
- Vi vinder 1-0 over B. 93 i weekenden i en af vores bedre kampe i sæsonen. Vi viser et fint udtryk og vi kan se progression i nogle af de ting som vi har arbejdet med i vores opbygningsspil. Vi havde også tilpasset vores presspil og den måde vi gerne ville gribe dem an på. Generelt tilpasser vi os de udfordringer der er, hurtigt, som er en af vores store styrker.

- Selve kampen er svær, da vi fik to røde kort i sidste kamp mod SønderjyskE, så vi skulle undvære to spillere, plus at vi har været ramt af skader og da der er spillet ca. et kvarter, så har vi en skade mere og må skifte ud. Så er der nogle andre som får chancen, som lidt er historien i den her kamp. Lidt efter vi har lavet indskiftningen på skaden så scorer den netop indskiftede Emilio de Lorenzo som er nyoprykket fra U17 og bliver matchvinder til  1-0.

- Resten af kampen er vi kontrollerende, holder dem fra fadet og spiller en moden kamp, som vi er meget tilfredse med. Vi spiller med et ungt hold, blandt andet to U17 spillere i startelleveren, som spiller samtlige 90 minutter. Der var virkelig nogen i vores bredde som ydede en stor indsats og griber chancen. Det giver os muligheder og tiltro til, at noget af alt det arbejde der bliver lavet i klubben omkring de unge spillere giver pote. Vores drenge skal blive ved med at gro som hold, og når man samtidig vinder fodboldkampe, så bliver det rigtig sjovt.

Den næste U19-kamp spilles mellem AB og HB Køge på lørdag kl. 12:00 på Skovdiget.

- Vi ser frem til HB Køge i næste weekend, som har et rigtig fint hold. Der venter os bestemt en svær modstander, hvor vi skal være skarpe hvis vi skal ud og levere. Vi hviler ikke på laurbærrene, vi vil fortsat arbejde hårdt og målrettet på konstant at forbedre vores præstationer.

I U19 pokalen vandt AB senest over B.82 Virum 4-0. Næste runde er den 4. af slagsen og her har U19 drengene trukket FC Nordsjælland, en kamp som vil blive spillet i starten af oktober på Skovdiget.