Patrick Braune om lørdagens sejr

AB’s U19 mandskab vandt i weekenden over hidtil ubesejrede SønderjyskE i Haderslev. Yassin Aharrar (billedet) stod for to scoringer, mens Albert Nørager stod for en enkelt. Der måtte kæmpes hårdt til sidst, da AB måtte slutte med kun 9 spillere på banen efter to udvisninger i de sidste 10 minutter.

Patrick Braune var glad for sejren.
- Vi vinder 2-3 i en hektisk og meget absurd kamp på flere måder i Haderslev. Det havde regnet i en uge og vi har haft svært ved at træne pga. vand på banerne, så det krævede vi skulle omstille os, hvilket vi gjorde. Vi spillede en moden kamp hvor vi omstillede os til de udfordringer vi mødte, og vi var fleksible, hvilket var vores nøgle til succes. 

- Vores spillere er meget omstillingsparate og det kommer til at blive en af vores styrker fremadrettet. Det blev for eksempel bevist i lørdags, hvor vi er rigtig hurtige i vores angrebsspil og kan sætte nogle giftige kombinationer sammen som gjorde ondt på SønderjyskE. Vi kommer både på 1-0 og 2-0, og de reducerer så til 2-1 i midten af anden halvleg. Efter reduceringen går der ikke længe før vi bliver tilkendt et straffespark og kommer foran 3-1. Hen mod slutningen af kampen bliver det til en hektisk og ikke specielt velspillet kamp, grundet blandt andet vejret. 


- Vi fighter den hjem, men bliver desværre tilkendt to røde kort inden for de sidste 10 minutter af kampen, hvor vi så må spille 9 mod 11. I det 85’ minut reducerer Sønderjyske igen til 2-3, så det brænder meget på til sidst med to mand i undertal og kun et mål oppe i en regnvejrskamp, hvor der var masser af gejst og hjerte fra drengenes side, hvilket også var nødvendigt for at holde sejren hjem til sidst.


- Det var en kombination af hårdt arbejde og masser af vilje som vi godt kan være stolte af. 
Hårdt arbejde, gejst, vilje og det at være omstillingsparate, det hev 3 point hjem til os imod et rigtig godt Sønderjyske hold som hidtil har været ubesejret og lå nr. 1 i divisionen. Nu ligger vi med i den sjove ende, men vi har endnu ikke 100% ramt det spil vi gerne vil spille, derfor har vi stadig en del at arbejde med og nogle områder vi skal flytte os på.

- De point vi har fået nu, gør på ingen måde at vi kommer til at hvile på laurbærrene, og vi har nogle præstationsmål som vi skal ud og arbejde med som vi vil gøre i den næste tid. Vi møder B.93 i weekenden, hvilket vi ser frem til, da det er en lidt anden modstander end SønderjyskE og en anden kamp som er på hjemmebane mod en lokal modstander. 


- Vi håber på at vi kan få Skovdiget klar, samt at vind og vejr viser sig fra sin bedste side, så Skovdiget kan blive vist flot frem. 


- På onsdag har vi pokalkamp mod et charmerende hold der hedder B.82 Virum, og rent faktisk har vi nogle drenge som kommer fra Virum i vores trup. B.82 Virum er et gymnasiehold, hvor nogle kammerater med et fantastisk sammenhold har dannet et U19 hold og hygger sig helt vildt. Det har jeg respekt for, da fodbold er et spil for alle, og der er forskellige måder at gribe det an på. Glæden ved fodbold er nok det som vi alle sammen et eller andet sted drives af. 


- Vi skal ud og vise at vi er mere ambitiøse og vil mere med vores fodbold og så skal vi hive en sejr hjem, men det kræver en seriøs indsats uanset hvem man møder. 

Vi ønsker Patrick Braune og co. held og lykke med de to kommende kampe.