Ungdommen på tur i England

AB's U14, U15 og U17 kom i sidste uge hjem fra en lærerig tur til England, hvor de tilbragte påsken og spillede nogle rigtig spændende kampe. Her er det U17, som fortæller om deres tur.

- Vi havde hotellet for os selv, hvilket betød at drengene havde gode muligheder for, at bruge hotellets faciliteter i forbindelse med møder og aktiviteter mellem træning og kamp. Derudover lå hotellet lige ud til vandet og med gåafstand til byen.

- Det var en lærerig tur, hvor vi fik arbejdet videre med de positive takter, som vi har haft i foråret. Derudover havde vi mulighed for, at rotere lidt og afprøve forskellige spillere på forskellige pladser. At vi ender med at vinde turneringer gør blot at drengene kan tanke selvtillid.

- Turen bød på mange oplevelser, hvor vi fik besøgt League One klubben Fleetwood Town og afprøvet deres faciliteter, som Sir Alex Ferguson havde indviet året inden.

- Vi spillede 2 x 20 minutter derovre, hvorfor der blev spillet i et højt tempo, hvor koncentrationen og intensiteten var nødvendig at have fra start til slut. Vi havde ikke mulighed for, at komme tøvende ud, når vi spillede så korte kampe. Finalen blev afgjort på straffespark efter 0-0 i ordinær spilletid. En kamp hvor vi sidder på det meste, men ikke formår at omsætte det til de afgørende aktioner.

- Vi mødte U19 hold derovre og det betød, at vi blev udfordret på de fysiske parametre fremfor de tekniske. Vi erfarede at de britiske tilgange til dommergerningerne tillod lidt flere nærkampe end vi var vant til. De fysiske nærkampe mod U19 spillere betød blandt andet, at vores første års spillere havde modstandere der var tre år ældre end dem selv. Det har bestemt gavnet de spillere utrolig meget.

U17 tog pokalen sikkert med hjem, og den pryder nu pokalskabet på Skovdiget.