Dobbeltsejr over HIK

I weekenden var både U17 og U19 i kamp. Der blev masser at glæde sig over for de unge akademikere, som begge fik 3 point i hus. 

U19 cheftræner, Patrick Birch Braune var meget tilfreds
- Vi vinder 0-1 i en tæt kamp, hvor der er masser af små kampe i kampen. Mange af spillerne kender hinanden, så det var et nyt lokalopgør. Nogle af HIK spillerne har en forhistorie i AB, og det gør, at der er lidt følelser med i kampen. Første halvelg er lidt rodet. Vi har svært ved at fange vores eget spil og stresser tidligt i kampen, men vi ender med at yde en rigtig fin arbejdsindsats. I pausen får vi rettet på nogle ting, og vi får bedre fat i anden halvleg hvor vi tager føringen på et mål af Alejandro Maillet  som for anden gang i træk bliver matchvinder.

- Det har været en stor udfordring at skulle erstatte Mileta Rajovic, og der har Alejandro steppet op rigtig flot. Nu venter der en svær opgave i næste uge, hvor Thisted kommer og gæster Skovdiget. Det bliver en kamp, som vi skal tage seriøst. Thisted er en god modstander og kommer hertil efter en flot sejr over Horsens, så vi ser frem til at prøve kræfter mod dem, slutter cheftræneren.

U17-assistent Dennis Delurean kunne også glæde sig over en sejr.
- Vi møder HIK, som er rækkens tophold og spiller en virkelig god kamp, hvor vi vinder 2-5. Det er en yderst tilfredsstillende sejr, hvor de ting, vi har arbejdet på til træning kommer til udtryk på banen. Vi løber rigtig godt for hinanden og er generelt bedre på bolden end dem. Det var en kamp med masser af mål og det var dejligt at se, at vi var mere koncentrerede i vores afslutninger.

- Generelt var vi rigtig gode i vores overgange og får spillet en rigtig fin kamp. Det er fedt, at vi giver HIK deres første nederlag og melder os ind i medaljekampen, vi har nu kun 4 point op til 3-4 pladsen. Det har været en rigtig fin start på forårssæsonen, hvor vi har vundet to ud af tre kampe.