Ungdommen hjemme fra træningslejr

I  vinterferien drog U13-U19 drengene af sted til Vejen i Jylland, hvor årets træningslejr for femte år i træk løb af staben. Træningslejren var et forsøg på at leve som professionel fodbolsspiller og varede fra mandag til fredag, med træning to gange dagligt. Næsten 100 personer fra AB deltog i arrangementet, som bød på en masse gode oplevelser.

Faciliteterne i Vejen er fantastiske med to kunstbaner samt fri afbenyttelse af squash, tennis og volleyballbaner. Derudover er der svømmehal med lækkert spaområde samt koldvandsbade, hvilket var vældigt populært hos spillerne. Udover de lækre faciliteter var der god og sund mad samt venlige mennesker. Helt perfekte rammer for træningslejren.

U19-Cheftræner Patrick Birch Braune om turen
- Formålet med træningslejren var at komme af sted som en samlet flok og få afstemt en masse ting internt. Vi har fået en del nye trænere og har derfor arbejdet på at etablere et stærkt trænermiljø. Samtidig er der noget mesterlære i det, og vi synes, at det er fantastisk at holdene kan se op til og lære noget af hinanden, og så giver det spillerne en mulighed for at få en følelse af at være en del af en klub og ikke kun et hold. På den måde er vi blevet styrket markant socialt og fået en masse timer på banen til at dygtiggøre os.

- I det AB vi er på vej til at genskabe, er samhørighed og det at arbejde i samme retning essentielt og i den optik er den her træningslejr i Vejen et vigtigt værktøj. Vi har været rigtig glade for at være i Vejen, og jeg er meget tilfreds med det, vi har opnået med turen.

U17-spiller Emil Mygind om turen
- Turen til Vejen har været rigtig god. Det er fjerde år jeg er med derovre, og det er virkelig et fedt sted med alt, hvad man har brug for og mere til. Vi har fået trænet rigtig meget og fået en masse taktiske og tekniske ting på plads og så har det givet os en masse socialt. Det har været fedt at være af sted hele klubben og givet os nogle gode oplevelser sammen.