Ny U17 træner på plads

Da Patrick Birch Braune er ny mand i spidsen for U19-holdet, efterlod det et hul på cheftrænerposten for det talentfulde U17-mandskab. Her er valget faldet på dygtige Michael Schou Jensen, som er kommet til fra B1903. Nu venter der Michael en spændende opgave, i at skulle bygge videre på den talentmasse der er i truppen. Dennis Delurean fortsætter som assistent, og dét trænerteam er klar til at udvikle klubbens U17-talenter.

Michael har forberedt sig godt på opgaven
- Jeg glæder mig til at skulle træne nogle dygtige unge spillere og til at bygge videre på deres evner, som de havde før jeg kom til som træner. Det er vigtigt for mig at forberede drengene på overgangen op til U19, da der til sommer vil være nogle af dem, der skal rykke op.

- I de første par uger har jeg observeret kulturen i AB og trænerteamet for U17, så nu skal vi i gang med at arbejde.

Michael startede sin trænerkarriere i Vanløse IF og har i de seneste 6 år været i Boldklubben 1903, hvor han har trænet alt fra U15 til U19 og været assistenttræner på 1. Holdet. Nu glæder han sig til at tage arbejdshandskerne på og komme i gang med at træne U17 drengene i AB.

- Jeg er glad og stolt over at være i en klub som AB , da den har meget at byde på.  Jeg er glad for at Søren Bjerg har givet mig chancen og jeg håber, at jeg kan leve op til forventningerne.

Vi glæder os til at følge med fra sidelinjen!