Patrick Birch Braune

Henover vinteren har der været ændringer i trænersetuppet, hvilket gør at Patrick Birch Braune er ny mand i spidsen for U19, samtidig med at han hjælper til på førsteholdet. På den måde bygges der mere bro, og skabes et øget fokus på talentudviklingen.

Patrick Birch Braune er ny cheftræner for U19-drengene og han er klar til at tage fat.
- Lige nu skal vi klargøre en masse spillere til forårssæsonen starter. Truppen har haft et hårdt halvår og der kigges derfor fremad. Den modgang spillerne har mødt, skal bearbejdes og bruges konstruktivt. Vi kigger frem mod sommerferien hvor ca. halvdelen af truppen skal rykke op som senior, og vi skal derfor prøve at klargøre dem så vidt muligt.

- Der er et par stykker, der røget ud af truppen af forskellige årsager. Det gør, at vi har en meget homogen trup, hvor de fleste spillere har været i klubben i mange år og derfor ved, hvad den står for. Der er nogle rigtig talentfulde spillere, som vi tror kommer til at vokse i de rammer, som vi tilbyder dem.

- Det er 10 år siden jeg startede i klubben som træner og det er selvfølgelig en milepæl, som jeg er stolt over. Jeg har besiddet de fleste poster i klubben og kommer senest fra en stilling som U17 træner og assistenttræner på 1. senior.

- Jeg vil fortsat være assistenttræner på 1. senior og håber at synergien i den dobbeltrolle vil være en fordel i forhold til at integrere de rigtige spillere på 1. senior og sørge for at vejen er kort mellem U19 og 1. Senior. Så jeg glæder mig til at dygtiggøre mig og få erfaring samt få fingeren på pulsen omkring overgangen fra U19 og 1. Senior.

Vi glæder os til at følge med!