U19 topscorer vil vinde

I AB går der mange dygtige spillere rundt. En af dem hedder Mileta Rajovic. På trods af U19 holdets nedtur og en aktuel placering som sidst i U19 divisionen har Mileta Rajovic bombet 7 kasser ind, hvilket er nok til at bringe ham på en delt første plads på topscorerlisten i U19 divisionen. Det indgyder respekt og anerkendelse i denne ellers så svære tid. Selv er den tidligere Brøndby-spiller ydmyg og glad for sine mange scoringer: 

- Det er selvfølgelig fedt at være topscorer i U19 divisionen, men det betyder ikke så meget når man ligger sidst i tabellen. 

Mileta har flere gode egenskaber som spiller. En af han største styrker er, at han er dygtig med begge ben, hvilket gør ham til en alsidig angriber, som kan gå begge veje om forsvarsspilleren. Mileta er desuden meget seriøs med sin fodbold, og arbejder hver dag hårdt for at forbedre sit spil. Han vil sammen med sine holdkammerater vende skuden, og bevise det store potentiale som ligger i truppen. 

- Vi skal finde det spil frem, som vi viste i opstarten. Vi skal kæmpe som et kollektiv. Det skal ikke være enkeltmandspræstationer, som skal gøre det for os. Vi skal vinde de sidste kampe, vi har tilbage. Selv vil jeg arbejde hårdt for at bibeholde min titel som topscorer, og give alt hvad jeg har for holdet. 

Vi håber at Mileta, og resten af U19 truppen finder de takter frem som er pointberettiget!