Tætte kampe endte i fuser

Andet nederlag i træk for U17
Det var en kamp mellem to hold, som inden dagens kamp havde lige mange point. AB ville ud over stepperne fra start, og havde som vanligt en offensiv tilgang til kampen. Det blev også til flere nærgående forsøg, men ligesom sidste kamp havde akademikerne svært ved, at omsætte chancer til mål. Der var ellers rigeligt af dem. B93 har ligesom AB været flittigt scorende i denne sæson, og desværre for U17 var B93 mere effektive i denne omgang. Udeholdet kom hurtigt på 0-2, og derfra var det op ad bakke for AB. Det lykkedes dog, at reducere ved mål af Anis Ben Slimane, som scorede et flot mål. Der blev presset på for udligningen, og AB ramte både overligger og havde bestemt ikke heldet med sig, da der ikke blev fløjtet for hånd på bolden, da en B93 spiller tog med hånd i eget felt. Det blev ved 1 mål til AB og 2 til B93. U17 cheftræner Patrick Birch Braune følte ikke, at de fik nok ud af anstrengelserne:


- Det er anden kamp i træk, at vi går fra banen med kun et enkelt scoret mål. Det stiller vi os ikke tilfreds med, når vi har chancer og spil til mere, men vi må knokle hårdt på at blive farligere foran mål. Det eneste sted succes står før træning er i ordbogen, så vi må ud og dygtiggøre os. Der er ikke andet for, fortæller Patrick Birch Braune.

U19 var lige ved og næsten
B93 frister en tilværelse i midten af U19 divisionen, og det var derfor en svær modstander, AB stod overfor. Den velkendte pose var blevet rystet op til dagens kamp, og U19 var i ny formation. Og det så langt hen ad vejen ud til, at være et godt træk af cheftræneren. Der var konstant optræk til gode muligheder for AB, hvor især Frederik Jørgensen og Mileta Rajovic var farlige og gode til at finde hinanden indbyrdes. 1.halvleg var generelt lige, hvor begge hold havde svært ved at tilspille sig de helt store chancer. AB pressede på for, at tage føringen og den skulle komme. Efter et hjørnespark dukkede ingen andre end U19 divisionens topscorer, Mileta Rajovic, op blandt venner og fjender og bragte AB foran. Fantastisk mål af angriberen, som bare ikke kan stoppe med at lave mål. Det var nu, at AB skulle vise, at de kan stå distancen og hente den mere end tiltrængte sejr i hus. B93 tog mere og mere initiativet i kampen, og AB havde svært ved at forsvare sig med bolden, og udnytte de gode omstillingsmuligheder der var ved erobringer. I stedet for at lukke kampen så tog kampen en drejning, som desværre var et bundholdslod. En opdækningsfejl gjorde at B93 med et kvarter igen fik udlignet, og før de kunne nå at få armene ned scorede de minsandten også til 1-2 på hovedstød efter et indlæg. En meget hård skæbne for det ældste ungdomselite hold som ellers fortjente mere, men måtte tage fra Skovdiget tomhændet. Dermed måtte AB indkassere det sjette nederlag i træk. Vi talte med en fattet cheftræner efter kampen:

- Det var et tungt nederlag, og det er tydeligt at se at drengene er ramt hårdt mentalt. Der venter os en stor opgave på træningsbanen, og en kærkommen pause på et par uger før næste kamp mod Slagelse i pokalen, fortæller U19 cheftræner Jonas Hjortshøj.  

Næste gang de to hold tørner ud igen er lørdag d. 29/10, hvor AB tager i mod AC Horsens.