Målscorer-Mygind: Det vigtigste er holdet

Emil Mygind Jensen er alene i front på den samlede topscorerliste i U17 divisionen. 7 mål i 7 kampe er det blevet til for den sympatiske angriber, og det har også været stærkt medvirkende til, at U17 blander sig i toppen. Det er dog ikke nok til at stille den unge angriber tilfreds:

- Jeg er selvfølgelig utrolig glad for, at være topscorer i hele rækken, for det har helt klart været et af mine helt store mål for denne sæson. Det har givet mig et kæmpe selvtillidsboost, og jeg vil arbejde hårdt for at bygge videre på mit spil. Men det vigtigste for mig er, at jeg kan hjælpe holdet så meget som muligt med endnu flere mål og oplæg, fortæller Emil Mygind Jensen.

U17 er inde i en god stime, hvor det er blevet til 3 sejre i 4 kampe. I samme antal kampe er der blevet scoret 10 mål, og generelt har U17 offensiven sprudlet, og gjort ondt på diverse modstandere. Det er et stort mål for hele truppen, at blive i samme spor og fortsætte pointhøsten:

- Jeg synes at vi er begyndt, at finde et rigtig højt niveau efter en lidt skuffende start på sæsonen. Jeg ved at vi stadig kan nå vores mål om, at ende i toppen hvis vi fortsætter vores flotte spil, fortsætter den unge angriber.

Her fra kontoret ønsker vi Emil Mygind Jensen og hele U17 truppen held og lykke med resten af turneringen. Vi glæder os til at følge og dække dem i deres videre færd!