B93 tog alle pointene

U17 og U19 spillede lørdag d. 23. april udebanekamp mod B93, som er et stærkt tophold i begge rækker og der blev set frem til kampen.

Svær kamp for U17
Kampen var allerede fra start sat til at være en svær kamp for akademikerne, da holdet startede uden seks stamspillere, men spillerne holdt energien og kampgejsten oppe alligevel.

Truppen viste masser af engagement og var mere angrebsivrige end de plejer, så de følger god med i kampen.

På trods af den gode stime og akademikernes aggressivitet så brænder de et straffespark og mister derefter momentum.

B93 udnytter akademikernes svaghed i kampen og scorer til 1-0. Det er svært for spillerne at komme igen og kampen ender i et overraskende nederlag til B93.

ABs U17 hold indtager nu en 7. plads efter nederlaget til B93, men forhåbningerne er høje og der må ses fremad. D. 30. april spiller truppen mod første holdet FK Viborg. Det bliver en hård kamp, da FK Viborg er et stærkt hold, samtidig med at det er en udebanekamp så de er gearet helt op, men vi giver ikke op og ser frem til en sejr.


Forårets første nederlag for U19
Kampen startede uheldigt allerede fra start af med et rigtig uheldigt selvmål, som var med til at akademikerne sakkede bagud i størsteparten af 1. halvleg. Den dårlige stime fortsatte og B93 vandt alle dueller og kom først på alle returbolde.

Kampen var præget af den dårlige første halvleg og efter 20 minutter må kreatøren Mads Kirkegaard forlade banen med en skade til stor uheld for holdet.

Pres og stædighed i 2. Halvlegs start gav lidt pote for holdet og de fik kæmpet sig mere ind i kampen, men alligevel formår B93 at score til 2-0 i en uheldig situation, som fortsatte på denne måde med mange tabte bolde og et slutresultat med et 3-1 nederlag til B93.

Alt i alt en meget uheldig kamp for U19 holdet, hvor uheld og skader var med til at præge hele kampen hvor både Mads Kirkegaard og Dagur Hilmarsson må forlade banen grundet skader, og samtidig sluttede kampen med et rødt kort til Morten Hegaard 5 minutter før kampens afslutning.

U19 holdet er efter nederlaget til B93 rykket ned til en skuffende 8. plads, men der ses fremad og håbes på en sejr til næste hårde udebanekamp mod førerholdet FK Viborg.

U19 må træne hårdt de kommende dage for at kompensere for forårets første tabte kamp, men nederlaget har gjort U19 endnu mere ivrige for at hive en sejr hjem og se frem til pokalsemifinalekampen mod HB Køge.