U19 i pokalsemifinalen

I går onsdag d. 20. april sikrede Akademisk Boldklub Gladsaxes U19-hold en plads i semifinalen. Det var en kamp mod Allerød, hvor holdet havde alt at tabe, og var pisket til at vinde for at sikre videre deltagelse.

Drengene var spændte på kampen og på trods af at Allerød er rangeret i en lavere klasse, så skulle de være på dupperne. Græsset var ikke blevet slået, så det var hårdt at løbe i det lange græs, men kampen blev sparket i gang og det gjaldt om at se bort fra udfordringen med græsset.

Holdet fik en fremragende første halvleg hvor først Mads Kirkegaaard scorede til 1-0, og næste mål blev sparket ind af Alejandro Maillet kort efter. En bragende og lovende start for de unge akademikere! Det gode spil i 1. halvleg fra drengene stoppede ikke her for inden pausen var Mads Kirkegaard igen på pletten, og sørgede for en pauseføring på 3-0.

Efter pausen faldt U19-holdet lidt i niveau og Allerød får held med at score et klude mål. Mads Kirkegaard startede 2. halvleg på bænken og da han blev sat ind igen fik han sat Allerød-holdet på plads med et mål og dermed lukkede Mads og AB's U19 drenge kampen med 4-1.

På trods af lange græsstrå som ikke var optimalt for det ellers velpolerede spil, så formåede U19-holdet at brillere og kan nu se frem til, at spille mod et af de andre hold som er i semifinalen; Slagelse, B93 og HB Køge. Vi glæder os til lodtrækningen!

Ifølge træner Søren Bjerg, er det svært at sige hvilket hold der er ønskemodstanderen, men der er enighed om et ønske om en hjemmebanekamp.

Holdet har spillet fire kampe og vundet alle fire kampe, så det gælder om at holde den gode stime.

Finalen kommer til at forgå i uge 18 og drengene er spændte på hvem de skal møde og hvor kampen skal spilles, men gejsten og viljen er i top.