God opstart for U17 og U19

AB’s to ungdomselitehold, førsteholdene for U17 og U19, har haft en positiv start med en stor mængde potentiale, og flere U19-spillere der snuser til 1. senior.

U17 Cheftræneren er meget positiv
- Opstarten har været helt fantastisk, og jeg nyder at arbejde med truppen, der er ekstremt homogen. Alle drengene virker som om at de er på en mission sammen, hvilket er en kultur vi prøver at arbejde med allerede i en tidlig alder. Hele truppen har bygget på til hver eneste træning, og har afstemt hvad målsætningen og ambitionerne er.

- Resultatmæssigt har det været perfekt, hvor vi i hele opstarten ikke har tabt en kamp. Et af højdepunkterne var klart sejren over Lyngby. Nu tager vi en kamp af gangen, og sørger for at gå ind med den indstilling at hver kamp er en finale. Vi skal have skabt os en identitet og vise at vi holder ved den igennem hele sæsonen. Truppen er klar, og de glæder sig, fortæller U17 cheftræner Patrick Birch Braune.

Også U19 holdet har klaret sig fint i opstarten, på trods af nogle svingende resultater. Her skal det dog bemærkes at de udelukkende har mødt seniorhold fra Sjællandsserien, der blandt andet bød på et lokalopgør på Værebro, der blev besejret 6-3.

Søren Bjerg vil se flere sejre
- Forberedelserne har været meget præget af sygdom og skader. Det uheld som vi ikke kan helgardere os imod. Dog har jeg positive forventninger, med mange spillere oppe og snuse til 1. senior. På den lange bane er målet helt klart, at producere et par etablerede førsteholdsspillere.

- I foråret skal vi forsøge at finde nogle flere point ved at være en tand skarpere i de tætte kampe. I efteråret spillede vi enormt mange uafgjorte kampe, disse skal vendes til sejr, fortæller U19 cheftræner Søren Bjerg, om den kommende forårssæson.

Det bliver spændende at se hvordan det kommer til at gå ungdommen, og vi glæder os til at se nogle af de mange talenter for fremtiden, når de efterhånden får debut på Gladsaxe Stadion.