Vil du være U17-holdleder?

Har du lyst til at arbejde i et dynamisk miljø med ambitiøse, unge mennesker? Så er holdlederfunktionen lige noget for dig.

Vi tilbyder et spændende og udviklende miljø, hvor højt humør og målrettet arbejde går hånd i hånd. Jobbet er ulønnet, men du vil få tilbudt de samme goder som alle andre ansatte i AB modtager. Jobbet giver god erfaring til CV'et og vigtigst af alt - du kommer til indgå i et fantastisk fællesskab med en fælles passion, samtidig med at du er med til at gøre en forskel for AB's ungdom.

Arbejdsopgaver:
Som holdleder varetager du holdets tøj og øvrige materialer og sørger ydermere for at assistere trænerstaben i forskellige sammenhænge. Du kommer med andre ord helt tæt på, og er en vigtig del af staben omkring holdet.

Kvalifikationer:
Din motivation for jobbet er din vigtigste kvalifikation, men vi forventer selvfølgelig at du er pålidelig, loyal og en stabil medarbejder.

Hvis du brænder for at blive en del af hverdagen i AB, så er du meget velkommen til at sende nogle ord om dig selv til Casper Jensen på cj@ab-fodbold.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!