Tidligere U19 træner returnerer

Ved vinterpausen stoppede cheftræner Jesper Petersen på U19, for at koncentrere sig om sit firma, JP Byg & Multiservice. Jesper har stået i spidsen gennem 2 sæsoner og har lagt et stort stykke arbejde i at udklække AB-talenter, hvilket han skal have en stor tak for.

Nu er en ny mand klar til at stå i spidsen for U19-mandskabet. Søren Bjerg er klar til at overtage efter Jesper, og vil fortsat Jonas Hjortshøj som assistenttræner. Søren har senest været cheftræner for vores 2. senior hold som er placeret i Serie 1.

Søren var første gang i AB i 2007, hvor han kom til klubben under den daværende cheftræner Christian Andersen. Han tog senere over som U19 træner, hvor han var med til at udvikle de talentfulde årgange der blandt andet indeholdte spillere som Nicolai Jørgensen(FCK), David Boysen(Lyngby BK), Rasmus Thelander(Panathinaikos) og Oliver Lund(OB).

Søren kender desuden flere af U19-spillerne, som ved flere lejligheder har spillet kampe for 2. senior. Han overtager et AB mandskab placeret i subtoppen af en meget lige U19-Division.

Søren Bjerg er klar til opgaven
- Vi går en lang og sej opstart i møde, og det overordnede mål er selvfølgelig at få spillerne klar. Vi har en lang række sidste års U19 spillere, der skal trække et stort del af læsset, så der er høje forventninger. På sigt er målet at gøre de unge klar til at spille seniorfodbold for ABs førstehold. AB har en stolt tradition med udvikling af ungdomsspillere, og det er en klar målsætning at fortsætte med dette.

Tidligere har Søren været træner i både HIK, Allerød og S.C. Egedal, og skal de næste 6 måneder stå i spisen for AB U19.

Vi ser frem til et spændende samarbejde!