AB sejrede mod U16-landsholdet

Tirsdag eftermiddag var der landsholdssamling for U16 Futurelandsholdet. På østholdet var 3 AB-spillere med, og de skulle spille mod sine holdkammerater i Ballerup. Mathias Merz, Simon Friis-Jensen og Emil Mygind var nemlig alle udtaget til landsholdssamlingen.

AB's U17 mandskab holdt sig ikke tilbage mod de rød-hvide farver, som blev besejret med ikke mindre end 4-1!

Det var en rigtig flot kamp, hvor man kunne se en fysisk forskel på de to mandskaber, og de unge akademikere spillede med stort overskud.

Efter opspil i højre side, blev bolden spillet ind i feltet, hvor Lucas Lodberg kom først og sparkede bolden ind ved det korte hjørne.

Det blev til 2-0 efter en omstilling, hvor AB-spillerne hurtigt kom ned i modstanderfeltet. Ogün Kilic kom først på en nedfaldsbold, og satte bolden ind uden chance for danske keeper, som i dagens anledning var holdkammerat Simon Friis-Jensen.

3-0 målet kom efter et hjørnespark, hvor Marcus Spiegelhauer Hørby hoppede højst og pandede bolden i mål.

Det blev også til 4-0, da Oliver Raben i en 1:1 duel tørrede sin direkte modstander, og sparkede bolden flot i mål i det lange hjørne.

Futurelandsholdet fik dog reduceret. Dette mål stod en AB-spiller også for. Emil Mygind (Billedet) tog nogle snævre driblinger i feltet og scorede mod sine holdkammerater til slutresultatet 4-1.

Patrick Braune var meget tilfreds med resultatet.
- Generelt var det en rigtig fin kamp. Vi fik spillet en god gang fodbold, mod nogle teknisk rigtig dygtige spillere. Fysisk har vi et overtag og generelt viser vi et stort overskud kampen igennem. Det var en god læring for både vores hold, men også de drenge som i dag spillede for modstanderholdet. Det var lidt en speciel oplevelse at spille mod sine egne spillere, men de klarede det rigtig flot alle sammen, hvilket resultatet også viser.

Tillykke med 4-1 sejren drenge!