Ny talentchef i Akademisk Boldklub Gladsaxe

Fra d. 1/7-19 overtager Rasmus Grønberg Hansen ansvaret som ny Talentchef efter at Patrick Birk Braune er blev forfremmet internt i klubben til både sportslig leder samt cheftræner for klubbens divisionshold.

Det er ikke en hvem som helst som overtager tøjlerne med ansvaret for ABs Talentakademi, hvor senest klubbens U19 divisionshold vandt Divisionen med hele 9 point til nærmeste modstander. 

Rasmus Grønberg Hansen har selv stor erfaring fra sin tid som aktiv spiller. Han har spillet på superligamandskaberne i FC Midtjylland, Sønderjyske og Randers FC. Yderligere har han også repræsenteret Vejle BK, Hobro og ikke mindst AB, som han var medvirkende til at rykke tilbage fra 2. Div. til 1. div. for godt 3 år siden.

Rasmus har også 9 ungdomslandskampe på sit flotte CV. 

Rasmus har de seneste år været ansat på Sports College Gladsaxe, hvorfra han har trænet en del unge AB-spillere til morgentræning.

Yderligere har Rasmus ud over sin erfaring som spiller og træner, taget en uddannelse i sportsmanagement og kommer senest fra en stilling i et trænerrekrutteringsfirma.

Rasmus Grønberg Hansen glæder sig til at komme i gang og udtaler: ”Jeg ser frem til at blive en del af AB’s talentfulde ungdomsafdeling og bidrag med mine erfaringer fra begge sider af sidelinjen. Jeg vil arbejde for at alle i AB har de bedste muligheder for at opnå deres fulde potentiale - både spillere og trænere. Jeg er glad for at være tilbage i AB, hvor jeg som spiller oplevede den specielle AB ånd og gode stemning på Skovdiget. Det er min målsætning at vi får udviklet ungdomsspillere som kan bliver profiler på vores 2. divisions hold og komme videre ud på den internationale scene - som Lukas Lerager og andre AB talenter." 

Bestyrelsesformand Torben Oldenborg udtaler: ”Rasmus Hansens tiltrædelse er endnu et kraftigt signal om at AB vil talentudvikling og at vi vil en ungdomslinje. Rasmus Grønberg Hansen kender jeg fra hans tid på vores 1. hold, hvor han altid optrådte sympatisk, seriøst og målrettet og også var et kæmpeaktiv for vores omklædningsrum som ledertype. Med sin videregående uddannelse og erfaring ikke mindst, er det en fantastisk tilgang AB hermed får på denne betydningsfulde post. Ikke mindst linket hele vejen igennem med den ”grønne tråd” fra 1. hold til drengespillere vil med denne ansættelse bevidst fra ledelsens side blive markant styrket”.