Endnu en talentfuld ungdomsspiller på kontrakt i AB

Akademisk Boldklub Gladsaxe har i dag indgået en længere aftale med den talentfulde angriber Frederik Christensen fra U17 holdet.

Frederik som kom til AB fra Avarta i sommeren 2017, har udviklet sig eksplosivt det seneste år, og har været en vigtig faktor på et godt spillende U17 Divisionshold. Med hele 19 mål i 22 kampe har Frederik været med til at gøre en stor forskel.

 

Talentchef Søren Bjerg udtaler:

Vi er rigtigt glade for denne aftale, der gør at Frederik kan fortsætte sin udvikling i vores spændende og talentfulde miljø uden alt for mange forstyrrelser.Det skal ikke være nogen hemmelighed, at flere af vores naboklubber allerede har udvist en stor interesse for Frederik, som så nu kan koncentrere sig om fortsætte sin eksplosive udvikling.

Samtidig er jeg også stolt på klubbens vegne. Denne historie er et tegn på vores miljø omkring Akademiet har kæmpe pil opad. Stort cadeau til trænerteamet omkring U17 og vores Scouting.

Det skal blive rigtigt spændende at følge Frederik de næste år. Han bliver U19 spiller efter sommerferien, og bliver en del af et meget spændende mandskab, og et super godt træningsmiljø, så hvem ved, måske Frederik snart løber ind på Gladsaxe Stadion.