U19 ser frem mod en ny sæson

Sæsonstarten for U19 er lige om hjørnet, og cheftræner Patrick Birch Braune glæder sig.

- Vi har haft en rigtig fin opstart med 4 træningskampe på programmet. Vi mangler én kamp endnu mod Helsingør, som er en superligaklub, og som har en ungdom som er godt på vej. De har nogle dygtige spillere, så det bliver en rigtig spændende kamp. Indtil videre har vi vundet de 3 træningskampe vi har haft. En sejr over Eskilsminne IF i Sverige, hvor vi havde en fremragende tur op til Helsingborg tidligt i opstarten. Så har vi spillet mod Holbæk, som vi også skal møde i divisionen, hvor vi vinder 4-1 og vi spiller en rigtig flot kamp, men der er altid forskel på når man spiller om point og når der spilles en træningskamp, hvilket vi selvfølgelig er bevidste om. Den tredje kamp var en U18 kamp imod Nordsjælland, hvor vi vinder 2-0. Udover træningskampene så har vi trænet godt og hårdt. Vi har en homogen og loyal trup der har masser af AB-hjerte og historik i klubben, hvilket jeg mener kommer til at være en af vores store styrker. Der er en god synergi internt i truppen, som gør os stærke, hvilket jeg har stor tiltro til, at vi kan overføre til det der skal ske på græsplænen.

- Nu ser vi frem til den sidste træningskamp imod Helsingør på søndag og så går det ellers løs i næste uge imod Roskilde i sæson premieren.

- Stor respekt for Roskilde, de sluttede i toppen sidste år og havde et fremragende forår som jeg tror de tager med over i efteråret. Det kommer til at blive en svær start, jeg forventer at FC Roskilde ender i den sjove ende, en sæsonpremiere er altid en sjov størrelse som man skal have respekt for. Men vi føler os godt forberedt, vi har arbejdet rigtig hårdt og seriøst. Drengene er fokuserede og målrettede, det tror jeg også vil komme til udtryk når vi skal spille mod Roskilde d. 19. august.

- Jeg forventer at vi kommer til at ende i den bedre halvdel. Det primære mål er at sende så mange spillere op til 1. senior som muligt, som vi vil blive ved med at sigte efter. Vi har allerede en spiller oppe før tid, Daniel Warmbach, der har spillet den første 2. divisions kamp for 1. senior, hvilket vi er meget stolte over. Han er en inspiration for resten af spillerne hos U19.

- Generelt kommer vi til at stille med en meget ung trup, og det er vi stolte over. Jeg tror på at vi kan gøre flere spillere klar til næste niveau, som er det vigtigste mål for os.
Vi har en dygtig trup med masser af potentiale som skal ud og forløses, hvilket vi får at se når der skal spilles om point.

U19 spiller sin træningskamp søndag mod FC Helsingør på udebane. Adressen er Gl. Hellebæksvej 63, 3000 Helsingør. Sæsonpremieren løber af stablen d. 19. august på Skovdiget, hvor Roskilde kommer på besøg.