Ny U17-cheftræner på plads

Vi kan i dag præsentere vores nye U17-cheftræner, Steffen Petersen, som i en alder af 36 år allerede har mange vigtige erfaringer på CV'et. Steffen har været A-licenstræner i 11 år, og startede i Holbæk med at have U14, U15 og U17. Hernæst rykkede Steffen til FC Roskilde, hvor han var med til at bygge deres ungdomsafdeling op. Som ansvarlig for ungdomsafdelingen i Roskilde, og med forskellige kasketter undervejs, så har Steffen været en stor del af den udvikling, som er sket i FC Roskilde.

Siden gik turen til Køge Boldklub, og sidenhen HB Køge, hvor Steffen har været assistent på U19, samt stået for scouting og analyse på 1. senior. Således er det en spændende profil, som vi i dag kan præsentere i AB, og vi glæder os til at Steffen tager arbejdshandskerne på.

- Jeg glæder mig til at prøve mig selv af i en traditionsklub, som skal genskabe sig selv, og være en stor del af udviklingen af talenter. Vi skal sikre, at nogle flere af de lokale drenge bliver i AB, og ikke søger væk fra klubben. Vi kan altid selv kigge væk fra nærområdet efter inspiration, men som udgangspunkt, så synes jeg det er rigtig vigtigt med en kerne af lokale knægte. På den måde kan vi sætte egne trends, og måske blive trendsættere på sigt.

- Jeg synes at U17-truppen ser rigtig spændende ud. Selvom flere af de bærende kræfter rykkes op på U19-holdet, så er der flere som står klar til at tage over. Så jeg er ikke nervøs, men mener til gengæld, at der er masser at bygge videre på.

- Jeg er hård på den måde, at jeg siger tingene som de er, så ingen er i tvivl, men der skal også være plads til humor, og tid til at joke. Den rette balance skal være der. Nu glæder jeg mig til at komme igang, og til at tage over hvor det tidligere trænerteam slap.

Vi ønsker Steffen Petersen velkommen i klubben, og ser frem til at følge U17-holdet i den nye sæson!