U19 sejrede i Haderslev

Selvom førsteholdet er gået på sommerferie, så er de talentfulde spillere fra AB fortsat i fuld gang. I weekenden var U17 og U19 på besøg i Haderslev.

Haderslevs U19-mandskab havde ikke tabt 7 kampe i streg, men akademikerne fik dem ned på jorden med en flot sejr.

Patrick Birch Braune beretter om kampen
- Med deres ubesejrede stime, så vidste vi, at det ville blive en svær modstander. Det har dog været vigtigt for os, at få sluttet ordenligt af. Vi starter kampen rigtig flot, og kontrollerer spillets faser. Første mål kommer efter et rigtig godt angrebsspil, hvor en forsvarsspiller ikke kan undgå at score selvmål. Så lægger Haderslev et fysisk tryk på os og får udlignet. Marcus Lindberg (billedet) bringer os foran igen 10 minutter før tid, da han afslutter endnu et rigtig fint angreb.

- I 2. halvleg er Haderslev mest på bolden, men vi står godt og får fightet sejren hjem. Vi har endda tre U17-spillere med, og generelt kan vi være stolte over indsatsen, slutter U19-chefen.

I U17 Divisionen er Haderslev suverænt tophold, og de viste sig også at være meget stærke. De vandt 3-0 over et bravt kæmpende AB-mandskab. De unge akademikere er sikre på minimum en 6. plads med en enkelt runde igen.

Den næste og sidste modstander er Hvidovre IF, som gæster Skovdiget på lørdag kl. 12:00 for U17 og kl. 14:00 for U19.