U17 sikkert videre i pokalen

U17 spillede tirsdag aften kvartfinale i pokalturneringen ude mod Næstved IF. Selvom AB havde 3 stamspillere ude, vandt AB kampen sikkert med 4-1, en sejr, som aldrig kom i fare, da AB kontrollerede stort set hele kampen. Alessio Alicino scorede det 1. mål og Emil Mygind, bedre kendt som Myg, scorede de 3 øvrige mål.

Michael Schou om pokalkampen
- Holdet havde talt om, hvordan vi skulle spille mod Næstveds kompakte defensive organisation og synes vi havde fundet en god løsning, som vi trænede specifikt efter under mandagens træning. Spillerne var på til mandagens træning og belønningen faldt allerede 36 sekunder inde i tirsdagens kamp, da vi efter perfekt udførelse af vores taktik kom foran 1-0. Herfra kværnede AB maskinen nådesløst videre og bortset fra en enkelt smutter ved Næstveds reducering til 2-1 havde akademikerne initiativet og bolden resten af kampen.

- Jeg er meget tilfreds med holdets indstilling inden og under kampen og især dagens anfører Mygind tog ansvar både på og udenfor banen, krydrede indsatsen med 3 mål og blev fortjent valgt til man of the match. Vores bagkæde var stærke og især Daniel Steentoft var i særklasse god. På højrekanten huserede Kalle Svarre og han stod for 2 assists. Som helhed spillede holdet meget disciplineret, spillestilen sidder bedre og bedre fast og jeg håber, at drengene fortsætter den opadgående kurve, for på trods af, at det primært handler om udvikling, så er det bare sjovere at spille fodbold, når man vinder. Nu håber vi på en fornuftig lodtrækning til semifinalen og koncentrerer os indtil da om de forestående kampe i Divisionen, slutter cheftræneren.

AB er i semifinalerunden sammen med Hvidovre IF, FC Nordsjælland og FC København. Semifinalerne er planlagt til at skulle spilles i starten af juni.