Fyn var ikke fin

Fyn viste sig ikke fra sin fine side, da fra Næsby sendte vores U17 & U19 hold hjem med et nederlag i bagagen. U19 spillede sin første kamp i sæsonen, mens det var U17’s anden kamp. Begge AB hold kom på måltavlen, men Næsby scorede flere, og derfor endte det i dobbelt op på nederlagskontoen.

I U17 kampen startede Næsby som lyn og torden. AB fik lov til at smage på egen medicin, med tanke på hvad der skete i sidste runde hvor de hurtigt bragte sig foran 5-0. Næsby var aggressive og det kunne de unge drenge ikke håndtere, hvorfor kampen i halvlegen stod 5-0 til værterne. Der blev justeret i pausen hvilket betød, at AB rent spilmæssigt kom bedre ud. Der blev snakket om, at kampen var tabt men, at æren skulle redes og resultatet pyntes – og det skete! Anis Ben Slimane og Patrick Kastrup scorede begge to forrygende mål. Patrick Kastrup bryder modstanderen ved, at erobre bolden og sende den i en bue rundt om målmanden, og ind i netmaskerne. Anis Ben Slimane ville også lege med. Han runder 3 mand, og sparker den flot ind fra 25-30 m afstand. Dermed en flot afslutning på en generelt skidt kamp, men ikke desto mindre blev den flot afsluttet, og med æren i behold.

- Vi får en dårlig start på kampen, og vi ender med at halte efter hele 1. halvleg. Vi får justeret nogle ting i pausen, og kommer ud med et bedre udtryk i 2. halvleg. Vi bliver toneangivende og får domineret kampen, og tilmed også scoret et par flotte mål. Jeg synes at det er vigtigt, at slutte kampen godt af, og på trods af en elendig 1. halvleg får vi vist, at vi kan vende os i modgang. Vi skal dog blive væsentligt bedre til, at stå i mod når bølgerne går højt, fortæller U17 cheftræner Patrick Birch Braune.  

Det trænede øje kunne hurtigt spotte, at Næsby må have brugt sommerpausen på at træne parathed. U19 mødte et veloplagt og yderst konkurrencedygtigt Næsby mandskab. Spillet bølgede frem og tilbage og chancefordelingen var nogenlunde lige. Næsby kommer foran 1-0 lige inden pausen, men AB svarede igen 10 min inde i 2. halvleg, hvor Mads Kirkegaard med en tværbold fandt Mileta Rajovic inde foran mål, og som sikkert gjorde det til 1-1. Herefter blev AB for ivrige og det lukrerede Næsby på. Først stod det 2-1 på en hurtig omstilling, og sidenhen blev kampen lukket på et straffespark, og dermed endte kampen 3-1 til Næsby. Moralen er god og troen på tingene er høj, men det skulle ikke blive til point til AB i denne runde, og selvom det kan være svært, må man nogle gange erkende sine nederlag.

- Det er svært at hente 3 point på en dag, hvor spillerne ikke ramte det niveau man kan forvente. Vi må videre på lørdag hvor HIK gæster skovdiget, fortæller U19 cheftræner Jonas Hjortshøj.

Næste gang de to hold tørner ud, er på lørdag hvor HIK kommer på besøg. Begge kampe spilles naturligvis på skovdiget med kampstart hhv. kl. 12:00 og 14:00. Kom og støt vores unge talenter i vejen til succes.