Ny sæson for U19

Så ruller bolden atter for Akademisk Boldklub Gladsaxes U19-mandskab, som i sidste sæson imponerede alt og alle, og endte øverst på skamlen i pokalturneringen! U19 divisionen går for AB's vedkommende i gang lørdag, når de gæster Næsby. U19-Divisionen var meget tæt sidste sæson, og AB endte på en 9. plads ud af 12 hold. Næsby endte nr. 7 med kun 2 point mere end AB, så der er lagt op til en tæt kamp mellem de to hold. Nye ting er sket på træner fronten, hvor tidligere assistenttræner Jonas Hjortshøj er blevet udnævnt som ny U19 cheftræner, og skal sammen med hans nye assistent, Bo Holden, forsøge at løfte U19 til nye højder.

U19-truppen ser særdeles spændende ud, hvor flere af spillerne allerede har snuset til 1. senior. Der er også rykket en del talentfulde spillere op fra U17, som endte i toppen af U17 divisionen i sidste sæson. Flere af disse har været i klubben, nærmest siden første gang de rørte en fodbold. De skal nu tage skridtet op på U19 niveau, og forsøge at videreføre succesen samt udvikle sig på et højere niveau. Den ivrige og ekstremt hurtige back Simon Schultz er et glimrende resultat af talentudviklingen her i klubben, da han er en af de spillere som banker på døren til førsteholdet.

Den nye cheftræner har været tilknyttet AB i et års tid, og har tidligere gjort sig som træner i AGF og FA 2000. Jonas har erhvervet sig DBU’s A-licens, som er en UEFA-blåstemplet træneruddannelse på højeste niveau. Bo Holden har tidligere gjort sig som U15 cheftræner i AB, og derudover også været træner på senior niveau i BSF, hvor han var assistent på deres 1. senior hold. Det er derfor et yderst kompetent træner team som skal varetage klubbens ældste talenter, og vi er overbeviste om, at de i fællesskab kan modne og danne vores talentfulde spiller.

Det bliver som altid meget spændende at følge talenterne og vi ser frem til sæsonen med store tanker!  Vi byder de to trænere varmt velkommen i deres nye positioner!