U17 fantastisk fra start

Akademisk Boldklub Gladsaxes U17-mandskab åbnede sæsonen hjemme mod Slagelse B&I i stor stil.

De unge akademikere startede kampen som fyr og flamme, og efter 25 min. stod det 4-0 til AB-mandskabet. Dermed var kampen hurtigt lukket, efter en sprudlende start hvor målene opstod efter flotte kombinationer. Der blev lettet lidt på gaspedalen efter den hæsblæsende start, og Slagelse kom tættere på, men aldrig tæt nok, og dermed kunne AB gå til pause foran 5-0. Emil Mygind nettede kort før pausen for 3. gang i kampen, og sikrede dermed sit hattrick på blot 41 min. Imponerende af den unge angriber.

Emil Mygind er stolt over hattricket
- Det er en rigtig fed fornemmelse, at score et hattrick. Vi var nervøse og spændte på hvordan det skulle gå, men vi løste opgaven rigtig godt. Mit mål er at bidrage med så mange mål som muligt, så vi kan ende i toppen af række. Vores potentiale er stort og vi kan gøre ondt på alle modstandere, fortæller hattrick helten Emil Mygind.

Ydermere scorede Marcus Lindberg 2 gange, og Simon Holden en enkelt gang. 2. halvleg var mere jævnbyrdig og bød på ikke på nær så mange mål som i 1. halvleg, alligevel formåede AB at score et enkelt mål efter pausen til slutstillingen 6-0.

AB topper dermed U17 divisionen efter første runde. Det bliver spændende at se om de unge talenter kan bygge videre på denne fremragende indsats.

Patrick Braune vil bygge videre på starten
- Første kamp er altid svær, da man ikke helt ved hvor man står, og hvad man kan forvente. Jeg synes vi kom ud med et rigtig godt udtryk og vi dominerede generelt kampen i stor stil. Specielt i kampens indledning viste vi mentalt overskud, og derudover spillede vi en rigtig god omgang fodbold. Vi var dog lidt for gavmilde i enkelte situationer, og det skal der strammes op på til næste kamp. Nu handler det om at bygge videre på denne fine start, og i næste runde venter Næsby som bliver en god og hård udfordring for os, fortæller U17 cheftræner Patrick Braune.

Vi ser frem mod næste uge hvor vi gæster Næsby!

AB-Slagelse B&I - Kampfakta:
14' 1-0 - Emil Mygind Jensen (Assist: Kalle Svare Petersen)
15' 2-0 - Marcus Lindberg (Assist: Simon Holden)
18' 3-0 - Emil Mygind Jensen (Assist: Kalle Svare Petersen)
24' 4-0 - Marcus Lindberg (Assist: Kalle Svare Petersen)
46' 5-0 - Emil Mygind Jensen (Assist: Marcus Lindberg)
49' 6-0 - Kalle Svare Petersen (Assist: Marcus Lindberg)