Søren Bjerg som Talentchef

Mangeårige træner Søren Bjerg har overtaget det fornemme hverv som Talentchef i Akademisk Boldklub Gladsaxe fra sommeren 2016. Han er indehaver af DBU’s A-trænerlicens, og gjorde i 2008 klubbens U19 hold til Danmarksmestre for første gang i klubbens historie, med bl.a. Rasmus Thelander, Oliver Lund, David Boysen og Nicolai Jørgensen på holdet. Søren Bjerg som allerede har taget hul på den nye tilværelse som talentchef, ser frem til ansvaret og udfordringerne, som han tilgår med stort engagement og ihærdighed.

- Først og fremmest glæder jeg mig til, at gøre en forskel og blive endnu skarpere på talentudviklingen her i klubben. Desuden glæder jeg mig til at sparre med trænere og spillere, og deltage ved den daglige træning. Min fornemmeste opgave bliver at være med til, at udvikle spillere, som kan indgå i vores divisionstrup, ved at sikre en tydelig og klar ramme, omkring hvilke krav der stilles til talenter i AB. Vi skal kigge hinanden i øjnene og finde en fælles vej til målet. Vi skal kort sagt blive skarpere hele vejen rundt, siger Søren Bjerg.

- AB skal også blive skarpere længere nede i ungdomsrækkerne, så morgendagens stjerner kan tiltrækkes i en endnu tidligere alder.  Konkurrencen om at tiltrække de største talenter er stor, og derfor skal ungdomsafdelingen optimeres og gøres endnu mere attraktiv for de unge.

- Vi har tilknyttet koordinatorer og øget vores fokus på morgentræning for de dygtigste talenter i klubben. Det er gjort med henblik på, at give vores unge spillere de bedste forudsætninger for, at forløse deres talent, siger Søren Bjerg.

Vi byder Søren varmt velkommen i hans nye position.