AB er U19-pokalmestre!

Tirsdag aften skulle der spilles U19 Pokalfinale mellem AB og B93. Der var dømt omkamp ovenpå et første opgør, hvor man knap kunne se noget i hele 2. halvleg.

Nu var det en ny destination, nemlig Tingbjerg Idrætspark, som skulle danne rammen for en helt ny kamp, og til akademikernes fordel skulle kampen nu spilles på et rigtig græsunderlag.

AB stillede op med følgende 11: Oliver Haslund, Mehmet Coskun, Adrian Kvist, Morten Hegaard, Simon Schultz, Jun Andersen, Dagur Hilmarsson, Loke Strenov, Mads Holden, Frederik Jørgensen, Sander Bastrup Birk.

Fra start kunne man se, at AB var meget bedre med. Det bølgede meget frem og tilbage i kampens indledende fase, men den sidst kvalitet i afslutninger manglede i begge ender.

Midt i 1. halvleg kom Sander Bastrup Birk alene igennem med B93 målmand Victor Michaelsen, efter en sitation hvor to B93 forsvarere begge faldt uden for feltet. Sander scorede sikkert i det lange hjørne, men blev desværre skadet i skudøjeblikket.

1-0 til AB, men den stærke angriber måtte udgå og så kom Oliver Wilsky ind på kanten, og Frederik Jørgensen skubbet op på toppen.

Kort efter fik B93's Adam Jørgensen en mulighed for udligning, men Oliver Haslund reddede hovedstødet sikkert.

B93's største chance kom efter en halvtimes spil, da Oliver Haslund og Jack Wander stødte sammen, og bolden tilfældigt fik retning mod AB-målet. Heldigvis trillede den lige forbi stolpen.

Et par minutter senere to Jun Andersen frispark, hvor den sejlede ind i feltet, blev headet direkte på målmanden, og gav en ripost til Frederik Jørgensen, som fik sparket bolden op i nettaget til stillingen 2-0!

Blot to minutter senere tog anfører Mads Holden en dribletur i højre side af banen. Her tog han nogle træk ind i banen, og afsluttet flot med det stærke venstreben uden chance for B93 målmanden.

Da B93 fik gult lige efter, så kunne AB-spillerne trille bolden sikkert rundt frem til pausen.

Ved 2. halvleg var det nogle toptændte B93-spillere, som kom ud for at få hentet AB-føringen. Defensiven med Adrian Kvist og Morten Hegaard stod stærkt, og ikke meget kom forbi dem.

Efter 10 minutter kom der en god periode, set med AB-briller. Indskiftede Oliver Wilsky og Simon Schultz imponerede flere gange i venstre side, mens Jun Andersen tog en række gode frispark.

B93 kom tilbage i kampen, men der blev forsvaret godt. Dog fik Schultz det gule kort efter 65 minutter, og så var det med at forsvare. I det lille felt fik Nassim Djemai en stor chance, men Oliver Haslund hev en stor redning frem.

Heldigvis blev kampen spillet tidligt, for man havde af uransagelige årsager valgt at spille uden lys. Det var dog ikke tilnærmelsesvis samme tilstande som sidst.

I slutningen af kampen kan man tydeligt se at B93-spillerne er frustrerede, og laver dumme frispark. Det slutter med at AB spiller 11 mod 9.

Ved slutfløjtet bryder jublen ud, og AB kan fortjent kalde sig U19-pokalmestre 15/16!

Tillykke til alle omkring holdet med den flotte bedrift!