Sort bane i pokalfinale

U19 skulle onsdag aften kl. 20:30 spille pokalfinale mod B93 på Frederiksberg Stadion, og det var på forhånd udset til at blive et jævnbyrdigt opgør. De to mandskaber har nemlig spillet mod hinanden to gange tidligere i sæsonen, hvor det er blevet til en uafgjort 1-1 og en B93 sejr på 2-0.

Cheftræner Søren Bjerg stillede med følgende 11 fra start: Oliver Haslund, Mehmet Coskun, Adrian Kvist, Morten Hegaard, Simon Schultz, Mads Holden, Silas Trier Madsen, Loke Strenov, Mads Kirkegaard, Ekrem Aydemir og Sander Bastrup Birk.

Kampen startede meget rodet, men B93 havde flest angreb, med nogle omstillinger, som fireback kæden dog fik afværget godt.

Første AB chance kom efter 10 minutter, da Mads Holden var tæt på fra en spids vinkel efter godt opspil fra Sander Bastrup Birk.

Efter 23 minutter blev der dømt straffe til B93, da der blev dømt hånd på bolden af Morten Hegaard, som måtte indkassere et gult kort og 10 minutter udenfor.

Oliver Haslund gik til den forkerte side på straffesparket, og dermed kom B93 foran.

Usikkerhed i defensiven, og en mand i undertal, gav en del kontraer, men B93 blev ikke for alvor farlige.

Det blev de efter 32 minutter, hvor Oliver Haslund hev en klasseredning op, og fik en fodparade på, da en B93-angriber kom alene igennem.

På dette tidspunkt var de unge akademikere spillet i bund, men de gav aldrig op.

5 minutter senere, da AB-holdet igen var fuldtalligt, var Ekrem Aydemir på spil med et langskud, som B93 keeperen havde svært ved at holde. Et godt opspil af Holden og Bastrup Birk!

Flere gode chancer tilfaldt akademikerne frem mod slutningen af 1. halvleg. Første Mads Holden og hernæst Ekrem Aydemir havde gode forsøg.

1-0 til B93 ved pausen, og så skulle der kæmpes.

Da 2. halvleg startede var lyset gået ud, hvilket undrede de fleste, da skyerne over Frederiksberg Stadion efterhånden var ret mørke.

Efter 49 minutter var Ekrem Aydemir igennem, men skød forbi fra en spids vinkel og igen 5 minutter senere var den tyrkiske spiller tæt på med et godt langskud.

Kort efter blev Mehmet Coskun præsenteret for det gule kort efter en tackling, som højst skulle have givet frispark. Dermed var AB-mandskabet igen i undertal, og så var det op af bakke.

B93 havde mange angreb efter hinanden, og igen efter 59 minutter måtte Oliver Haslund hive en klasseredning op efter et flot B93-angreb.

Da der var spillet 67 minutter fik AB et rødt kort, ligesom de havde kæmpet sig ind i kampen, trods en mand i undertal. Banen var nu så mørk, at man ikke kunne se hvem der skulle have det røde kort, og om det var fordi dommeren havde svært ved at se, at der blot var tale om et skulderskub, at han greb til lommen, vil stå hen i det uvisse.

Lige efter fløjtede han nemlig kampen af, da de tekniske medarbejdere måtte sande, at de ikke ville få lyset til at virke igen.

Det vil nu være op til DBU Sjælland at afgøre, om der skal spilles omkamp, eller om banen skal genoptages, med 23 minutter igen.

Vi afventer med spænding en afgørelse!