U19 er finaleklar

D. 3. maj gæstede U19 mandskabet HB Køges ditto, til semifinale i U19 ungdomspokalen. Forinden var Allerød slået ud af AB i kvartfinalen, mens HB Køge havde overrasket ved at slå de forsvarende mestre FC Nordsjælland ud i finalen. Ergo ventede der en svær opgave for de unge AB-spillere, men der var intet givet på forhånd.

AB fik en god start og burde have været foran efter de første 25 minutter, men eftersom kampen skred frem fik HB Køge kæmpet sig mere ind i kampen og havde flere nærgående forsøg.

Det bølgede frem og tilbage, men farligt blev det aldrig for alvor i nogen af enderne.

Efter en kamp uden scoringer til nogle af holdene, måtte der en straffesparkskonkurrence til for at finde en vinder og dermed en finalist.

Efter de første 5 straffe til hvert hold var stillingen 4-4, og derefter var det ét spark af gangen. Her trak de unge akademikere det længste strå, da målmand Oliver Haslund blev helt med sin afgørende redning.

Dagen efter spillede Slagelse og B.93. Sidstnævnte tog finalepladsen, mod et bravt kæmpende Slagelse mandskab, som dog så opgivende ud efter den første scoring. Ind til da, var de rigtig godt med.

B.93 er som AB en klub med stolte traditioner, og det bliver uden tvivl et brag af en U19-pokalfinale. Finalen spilles onsdag d. 8. juni kl. 20:00 på Frederiksberg Stadion!

Vi håber I vil være med til at give de unge AB-talenter en solid opbakning!