To sejre til U17

U17 spillede i sidste uge to kampe, og begge endte med en sejr!

Onsdag var der pokalkamp på udebane mod GVI. Det kunne dog have endt med en noget større sejr, hvis ikke det havde været for en manglende skarphed.

Fra starten af kampen sad U17 drengene på kampen. Der blev lagt tryk på GVI og mange chancer blev skabt. Desværre var de unge akademikere ikke specielt skarpe denne eftermiddag i Nymosen. Efter en standardsituation kan unge Simon Holden gøre det til 0-1 og i anden halvleg kunne Lucas Lodberg gøre det til 0-2 på et veleksekveret straffespark. GVI kæmpede bravt og i anden halvleg kommer de også frem til deres muligheder.

U17 Cheftræner Patrick Birch Braune ser plads til forbedringer.
- På en flot onsdag aften var vi desværre kun lige dygtigenok. Vi kommer fint ud til kampen, med god energi og masser af engagement. Det bringer os også i mange gode målchancer, som vi ikke var dygtige til at omsætte. Det gør kampen mere spændende end den burde være. Sådan en kamp skal vi lukke tidligt og dermed undgå enhver form for spænding. Selvom ingen brænder med vilje, må vi kigge indad og arbejde på at forbedre vores udnyttelsesgrad. Det skal gives ros til GVI. De løb en masse meter og spillede med stor passion.

Lørdag gik turen så til Horsens, og her gentog mandskabet 2-0 sejren, med en koncentreret indsats af et ungt mandskab.

Karantæne og et par skader til bærende spillere medførte at U17 holdet havde hele 8 førsteårs med til Horsens. Det skulle dog ikke vise sig som en svækkelse. De unge drenge var ivrige og uimponerede fra start. AB'erne sad på spillet fra første minut, og chancerne kom tidligt.

Desværre var kynismen ikke tilstede i starten. Men den skulle komme. I 24. minut header Oliver Raben U17-holdet på 0-1 efter et flot angreb. Akademikerne virkede til at spille med et større mentalt overskud og havde i højere grad overskud til at tage gode beslutninger på banen. Det skulle vise sig afgørendende i anden halvleg. Efter et indlæg kunne Patrick Kastrup køligt placere bolden i hjørnet og gøre det til 0-2. En fortjent føring og Horsens kom ikke frem til meget. Desværre mister Mileta Rajovic koncentrationen med 30 min igen, da han indkassere sit anden gule kort og får marchordre. Unødigt giver det Horsens en mulighed for at komme tilbage i kampen. Men en solid og koncentreret defensiv indsats lukker kampen, da Horsens ikke skaber større muligheder på trods af en numerisk overtal i de sidste 30 min.

Patrick var meget tilfreds med sejren
- Jeg er stærkt tilfreds med den måde vores unge drenge går ind til kampen. Vi kommer med energi og fokus som i denne kamp blev helt afgørende. Horsens er et godt hold og derfor vidste vi at vi skulle levere fra start.  Desuden er det altid svært i sæsonen første kamp. Men vi løste det rigtig flot i Horsens. Vi har stadig mange ting vi skal arbejde med, men vi har fået en base på plads og den skal vi arbejde videre fra.

Vi ser frem mod næste uge hvor vi tager imod Svendborg på hjemmebanen på skovdiget.